Cuplu de indragostiti

Lucruri pe care le fac cuplurile foarte iubăreţe

Cuplu romantic

3. Îşi împărtăşesc gândurile înainte de a adormi unul în braţele celuilalt


Cuplurile iubăreţe au mereu ce să-şi spună înainte de a adormi. Câteva cuvinte despre modul în care şi-au petrecut ziua constituie ceva obişnuit şi nu uită niciodată să-şi spună "noapte bună", urmat de un sărut, înainte de a se cuibări unul în braţele celuilalt.


4. Îmbrăţisări, indiferent de locaţie


Simt nevoia să se îmbrăţişeze şi să fie romantici, indiferent de locul în care se găsesc sau de oamenii care-i înconjoară. O îmbrăţişare fugitivă sau câteva cuvinte de dragoste şoptite la ureche sunt momente de intimitate care pentru cuplurile iubăreţe constituie ceva obişnuit.


5. Îşi schimbă hainele în aceeaşi cameră


Odată ce locuiesc împreună şi relaţia este una avansată, acest mic obicei vine firesc în rutina cuplului. Nu mai este un stres momentul în care trebuie să te schimbi în faţa partenerului, ci un mod de a vă conecta unul cu celălalt în timp ce fiecare se pregăteşte pentru o zi de muncă.



6. Când unul este morocănos, celălalt va avea grijă să-i însenineze ziua


Sau cel puţin, încearcă acest lucru. Au grjiă unul de celălalt, făcând poante pentru a-l binedispune pe celălalt. Chiar dacă uneori acest obicei dă rezultate şi alteori nu are efect, râsul şi încercarea de a-ţi binedispune partenerul se numără printre priorităţile cuplurilor iubăreţe.


7. Le place să adoarmă îmbrăţişaţi


Chiar dacă nu se poate dormi toată noaptea în aceeaşi poziţie de îmbrăţişare, cuplurile iubăreţe vor găsi mereu o modalitate de a dormi conectaţi unul cu celălalt, atingându-şi picioarele sau mâinile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod