Lenjerie pentru tine, aleasa de el

Pentru ca urmeaza Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie, m-am gandit sa ma adresez si barbatilor cu acest articol. Mai exact, celor care vor sa cumpere lenjerie sexi, cadou pentru iubite.

Pentru ca urmeaza Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie, m-am gandit sa ma adresez si barbatilor cu acest articol. Mai exact, celor care vor sa cumpere lenjerie sexi, cadou pentru iubite. 

"Barbatii care vor sa-si surprinda placut iubita, au de Valentine’s o mie de motive sa o faca! Ei trebuie sa stie ca femeile iubesc surprizele iar Ziua Indragostitilor nu poate veni fara o dovada de iubire, fie ea o declaratie de dragoste, o cina romantica sau un cadou inspirat", spun cei de la Magielle.

Daca iubitul tau nu este cititor Eva.ro, ai doua solutii: ori lasi (ca din intamplare) articolul la vedere, ori i-l trimiti direct pe mail. Astfel, nu va mai avea nicio scuza sa-ti spuna “Scuza-ma, stiu ca iti doreai, dar nu ma pricep sa-ti cumpar lenjerie intima”.

Specialistii Debenhams si cei de la Magielle au stabilit cinci reguli de baza pe care ar trebui sa le respecte fiecare reprezentant al sexului tare atunci cand vrea sa cumpere lenjerie pentru iubita lui.

Iata despre ce este vorba:


1. Masuri. Verifica in sertarul ei de lenjerie ce masura poarta pentru ca ar fi stanjenitor sa ii oferi articole prea mari sau prea mici. Indiferent in ce sens ai gresi, va crede ca o vezi grasa.

2. Stil. Remarca stilul pe care il prefera! Ii plac imprimeurile jucause si seducatoare, dantela fina si pretioasa sau modelele clasice pentru fiecare zi?

3. Culori. Cu alb si negru mergi la sigur, dar daca vrei sa o surprinzi cu o piesa colorata, observa in ce culori se imbraca de obicei si se simte cel mai bine. Decide-te si asupra materialului si a texturii. De exemplu, matasea si satinul sunt cu adevarat deosebite.

4. Croiala. Tine cont de forma corpului ei si de zonele de care nu este multumita, astfel incat sa optezi pentru croiala care ii scoate in evidenta atuurile.

5. Asistat de specialist. Cel mai sigur, daca tot nu te pricepi sa-i cumperi astfel de cadouri, invit-o intr-un magazin unde specialistii o vor asista in alegerea marimii si stilului potrivit.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod