"Iubitul meu nu vrea să se însoare cu mine dacă nu redevin domnişoară prin operaţie"

Am 21 de ani şi sunt prietenă cu Marian de un an. Nu am făcut până acum dragoste. În primele luni nu am vrut eu, pentru că nu aveam încredere cum va merge relaţia, apoi cumva nu s-a mai pus problema. El a fost plecat din oraş pentru câteva luni, cu treburi ale familiei lui, iar când a venit a fost aşa, brusc, decis să ne căsătorim.
Am 21 de ani şi sunt prietenă cu Marian de un an. Nu am făcut până acum dragoste. În primele luni nu am vrut eu, pentru că nu aveam încredere cum va merge relaţia, apoi cumva nu s-a mai pus problema. El a fost plecat din oraş pentru câteva luni, cu treburi ale familiei lui, iar când a venit a fost aşa, brusc, decis să ne căsătorim. Că i-a fost dor de mine, că şi-a dat seama în lunile alea că mă iubeşte, şi m-a întrebat direct dacă eu am mai fost cu cineva până atunci. Şi i-am spus adevărul. Că am mai fost cu un singur băiat, în liceu, dar că de când sunt prietena lui nu am fost cu nimeni.

Atunci a fost un pic nemulţumit de situaţie, a plecat val vârtej şi după câteva zile când ne-am întâlnit din nou a venit cu o chestie incredibilă: el vrea ca eu să-mi fac operaţie de reconstrucţie a himenului.
Zice că nu ne putem căsători altfel, pentru că am face nunta la părinţii lui la ţară şi acolo încă se respectă tradiţiile. Mireasa trebuie să fie fată mare şi să demonstreze asta.

Prima dată când mi-a zis am râs şi am crezut că glumeşte. Dar apoi m-am speriat când am văzut că încearcă să mă dezbrace, spunând că acum dacă tot sunt începută putem să facem dragoste, că oricum o să-l cos la loc. Himenul. Am fost şocată. Mi se părea că totul e ca la piaţă, şi că el nu face decât să calculeze alternativele. Îmi vorbea despre câţi bani am putea strânge făcând nunta în satul lui, unde părinţii sunt bogaţi şi rudele sunt cu dare de mână. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred că e un om care trăieşte în secolul ăsta. Şi are numai 25 de ani.
L-am respins şi i-am zis că am nevoie de timp ca să mă gândesc la toată situaţia. De atunci, de fiecare dată când ne vedem parcă e obsedat de himenul meu. Pe de-o parte mă presează să facem sex, şi pe de altă parte să îi spun dacă îmi fac operaţia aia. S-a şi interesat unde se poate face şi cât ar costa. Însă eu am început să am dubii, de unde chiar şi eu îmi doream s-o facem, când s-a întors el, şi era aşa pornit să mă iubească.


Chestia e că nu ştiu cum să reacţionez la situaţia asta. Pe de-o parte Marian îmi plăcea până acum, e un băiat mişto, arată foarte bine şi are o situaţie materială bună. Toate prietenele mele mă invidiază pentru că „am pus mâna e el”. Dar mi se pare şi că e cam încuiat la faza cu fecioria, de parcă ar fi tata, nu un băiat de vârsta mea.
Iar a doua problemă este asta, că părinţii mei nu ştiu că eu nu mai sunt virgină, şi nu cred că aş putea să trec printr-o procedură chirurgicală aşa de sensibilă fără ca ei să ştie. Şi la momentul ăsta nu ştiu ce ar fi mai rău, să afle mama şi tata că am făcut sex sau să nu vrea Marian să se însoare cu mine, pentru că nu voi avea ce pată de sânge să arăt pe cearceaf în noaptea nunţii.

E drept că îmi doresc să mă mărit, îmi surâde şi ideea de a avea un soţ chipeş şi cu bani, dar nu-mi vine să cred că totul stă atârnat de prostia asta cu himenul. Iar câteodată mă gândesc că ce mare lucru, o fac şi gata, el plăteşte, e ca şi când ar comanda un fel anume de mâncare. După ce bifăm nunta şi le arătăm tuturor ce vor să vadă, ne vedem de viaţă.
Dar dacă apoi o să vrea şi alte tâmpenii, dacă într-adevăr chestia asta de acum ar trebui să fie un semn să nu merg mai departe cu el? Nu ştiu ce cale să aleg ca să împac pe toată lumea.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stally pe 1 Nov 2014, 12:43
    Incepi sa vezi adevarata fata a vietii

    Voi chiar credeti faza aia cu "curvele au noroc"? V-ati pus vreodata in pielea unui barbat care a fost mereu "al doilea"?

    0
    0

  • nu_dau_nume pe 15 Dec 2013, 17:51
    "nu voi avea ce pată de sânge să arăt pe cearceaf în noaptea nunţii"

    In primul rand ca nu curge sange la toate fetele , Doamne asta este o prostie , mie nu mi-a curs sange si eram virgina...depinde de persoana...Daca tu chiar erai virgina si nu curgea sange ? Doamne ce oameni...chestia asta cu " camasa " era pe vremea bunicii mele si se mai foloseste la tigani...nu condamn fetele care chiar vor sa fie virgine la casatorie...dar asta nu inseamna ca daca altele iubesc un baiat si chiar au incredere in el sa nu faca dragoste cu el pentru ca va crede ca daca va vrea cineva sa se casatoreasca cu ea se va razgandi pentru ca nu mai este virgina

    1
    0

  • florentina pe 5 Apr 2013, 11:11
    casatoria

    eu cred ca la 21 de ani nu se vor supara parintii tai atat de tare ca nu mai esti virgina. se vor supara ca te vei opera pentru un barbat care nu merita atata chin si suferinta.suntem in anul 2013,femeile s-au mai emancipat ,vor cariera,situatie financiara stabila castigata de ele nu adusa de barbati.casatoria nu aduce fericire intr-un cuplu unde el e egoist.pe el il doare ce zic parintii lui de tine,pai ce se culca taicasu cu tine sau el.e imatur si dependent de familie.cauta un barbat independent care sa te vrea asa cum esti, pe tine ca fiinta,femeie cu suflet si sentimente. refuza sa fii tratata ca pe o bucata de carne,suntem femei libere nu sclave de vanzare la targ.

    5
    1

  • deea pe 22 Feb 2013, 20:52
    :))

    ar putea foarte simplu sa se taie sau sa te tai si sa faci o pata de sange pentru ai lui...sau sa fii in perioada de ciclu...nu cred ca are rost sa treci printr-o operatie!!!...

    6
    5

  • dee pe 22 Feb 2013, 20:09
    LOL.

    Probabil el asa doreste,si existand traditia la tara,parintii lui se asteapta ca tu sa fii fata mare.Nu stiu ce sa zic in legatura cu operatia...daca il iubesti si te iubeste fa-o,daca nu mai bine las-o balta.Succes!

    0
    7

  • ALINA pe 16 Feb 2013, 12:26
    Asta nu e iubire...acum tu decizi ce vrei....

    Parerea mea este ca nu te iubeste daca te-ar iubi cu adevarat te-ar accepta asa cum esti si nu ti-ar cere lucrul asta. Eu zic sa nu faci asta pt ca oricum ai fost inaintea lui cu altcineva si nu va schimba cu nimic acest lucru, si bineanteles iti va scoate ochii. ca are sentimen

    11
    0

  • da pe 12 Feb 2013, 22:43
    de ce

    de ce nu iei niste ketchup si il versi pe cearsaf?/:) sau sange de animal, de pokemon ce vrei tu. Ce stupid:\

    2
    11

  • cessi pe 12 Feb 2013, 00:54
    timpul le rezolva pe toate

    mie mi se pare o relatie care are prea putina "vechime" ca sa iti dai seama despre ce e vorba...e posibil ca omul sa fie un ciudat cap-coada sau e posibil sa fie doar stresat de gura alor lui... parerea mea e sa ii spui ca esti dispusa sa reiei subiectul casatorie intr-un an sau doi, ca iti place mult de el dar inca nu esti pregatita pentru o decizie asa importanta. nici tie nu ti-e clar daca il iubesti (din cate imi dau eu seama), nici motivele pentru care vrea el asa brusc sa se insoare nu sunt musai dragostea netarmuita si convingerea ca esti jumatatea lui, asteapta si timpul iti va spune ce fel de om este el si cum functionati voi impreuna. iti va clarifica si sentimentele tale pentru el, ceea ce e destul de important. daca nu e dispus sa te astepte atat, as avea dubii privind motivele pentru care vrea sa se casatoreasca; un om indragostit nu e dispus sa renunte la iubirea sa prea usor si doar pentru ca i se cere timp. in plus, daca ii spui pur si simplu nu cred ca si pentru tine va fin un "what if" pe termen lung. acorda-ti timp...la 21 de ani ai tai si 25 ai lui, nu dau turcii si nu ticaie ceasul biologic. doar cel hormonal, si asta nu pare a fi o problema intre voi deocamdata.

    6
    9

  • Soare pe 11 Feb 2013, 23:24
    Alternativa

    Pai, de ce sa te cosi? Pune-ti dop!

    6
    9

  • Catalin pe 11 Feb 2013, 14:36
    AVERTISMENT!

    NU MAI CONTINUA RELATIA IN ACEST FEL!! ESTI NEBUNA DE CAP SAU TE-A LEGAT EL DE NEBUNIA DIN CARE SA NU MAI IESI?! STII CE ZICE IISUS DESPRE ACESTI OAMENI? AI CITIT VREODATA BIBLIA? DE CE NU CERI INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU?!!! UNDE TI-E CAPUL? NUMAI LA CUIRVIE INAINTE DE NUNTA SAU DE ALTE NEBUNII???? VAI DE CEI CARE FAC ACEST LUCRU SI CARE-L CORECTEAZA PE CREATORUL NOSTRU(DUMNEZEU)!!!!!!!!!!!! GRELE SI ASPRE VOR FII ZILELE CAND VA FII APOCALIPSA!!! PRECIZEZ CA SUNT UN CRESTIN ORTODOX!!!!!!! RUSINE SA-I FIE LA AMNDOI!!! SINCER!!!!!

    4
    19

  • anca pe 11 Feb 2013, 13:38
    :)

    fuuuuugi cat poti de tare:))) de el, bineinteles!

    9
    11

  • sneakyme pe 11 Feb 2013, 11:56
    O mare greseala

    Domnisoara, iti recomandat sa lasi balta aceasta relatie, ca nu iti va aduce nici un pic de fericire. Mereu iti va scoate ochii ca ai fost "inceputa". Risti sa-ti complici viata cu un taranoi de bani gata, pentru care partenera trebuie sa doar un accesoriu. Sunt sanse mari ca pe viitor, reprosurile sa se transforme in bataie zilnica. Nu traiesti in Arabia Saudita, ca sa-ti refaci himenul. Fii fata desteapta si nu te jigni singura alegand sa te mariti cu un astfel de individ.

    11
    11

  • deea-deel pe 11 Feb 2013, 06:40
    "Poveste adevarata"!?

    Buna dimineata! Nu-mi vine sa cred ca mai exista si acest gen de "povesti adevarate rupte din realitate" ...:))

    20
    1

  • monica pe 11 Feb 2013, 01:30
    fugi!

    Inceputa? Fugi cat te tin picioarele. Intotdeauna vei fi inceputa chiar daca iti cosmetizezi himenul. Intotdeauna va fi un repros. Nu te uita la bani, la frumusete, astea trec. Daca, faci pasul, sa te casatoresti, nu vei fii fericita, sigur! Eu nu as putea accepta asa un barbat.

    13
    9

  • Eu pe 10 Feb 2013, 22:05
    "Iubitul meu nu vrea să se însoare cu mine dacă nu redevin domnişoară prin operaţie"

    Chestia cu "deja esti inceputa" ma face sa cred ca deja te vede ca pe o femeie usoara. S-ar putea sa se poarte naspa in viitor pt ca "o meriti"...doar esti inceputa...

    10
    10

  • livia pe 10 Feb 2013, 21:58
    creduli

    iarasi o mare gloata de creduli!!! voi va pierdeti vremea citind articole rezultate dintr-o imaginatie deficitara, iar ei fac bani!!!:))))))))))

    8
    12

  • Iordy pe 10 Feb 2013, 21:20
    Mor de ras!

    Mor de ras! E tigan? Intreb.. caldararii aveau obiceiul asta barbar... din timpul nuntii se duceau cu mireasa in cort, unde i o trageau.. in timp ce nuntasii asteptau si poate chiar ascultau :))) sa iasa marele bulibasa din cort cu ditamai cersaful patat de sange! Pe urma continuau nunta! Doar ca mireasa avea vreo 15 ani... In sfarsit! Deci nu numai ca e penibil... el se astepta tu sa fii virgina, si nu esti! Asta va ramane mereu intre voi! E clar ca pentru el are o mare importanta. Iti va face viata imposibila si iti va scoate ochii mereu ca ai fost... inceputa :))) Ma indoiesc ca taica su o sa i verifice cearsaful in pana mea...

    8
    9

  • Ela pe 10 Feb 2013, 20:27
    hilar

    te-ai gandit ce vei face daca te operezi si dupa cea de-a doua dezvirginare nu curge sange? pentru ca desigur stii ca nu curge intotdeauna sange la dezvirginare (la mine cel putin nu a curs) nu e mai usor sa te tai la un deget, pui un pic de sange pe cearceaf si toata lumea e multumita? ca doar nu te incearca intai socrul sa vada daca esti virgina!!! lol

    23
    8

  • crissy pe 10 Feb 2013, 11:48
    fii "vedeta"

    eu zic sa te comporti ca "vedetele" astea care apar mereu la tv si anume sa te mariti din interes pt k alta alternativa nu ai, adica nu ai studii superioare inca, nu ai casa si masina proprie, nu ai serviciu bine platit, nu esti independenta din niciun punct de vedere,nici macar psihic sau emotional, apoi sa faci repede un copil si apoi vezi ce iese.daca iese bine, mergi inainte, daca iese rau, ramai cu jumate de avere si pensie alimentara, si nu in ultimul rand cu copilul, care o sa fie frumos si destept.apoi ai timp berechet sa cauti dragostea adevarata, daca mai exista cumva.toate bune.

    9
    29

  • Anessia pe 10 Feb 2013, 11:43
    completare

    "Experienta este cel mai dur profesor, prima data iti da testul si apoi iti arata lectia"... Esti mult prea tanara sa te gandesti la casatorie...Un sfarsit de relatie nu este "un capat de lume"...In plus, barbatii care sunt in stare sa conditioneze o relatie nu se pot numi barbati in adevaratul sens al cuvantului... Dragostea vine la "pachet" cu respectul, intelegerea, toleranta...Un barbat adevarat inseamna sa fie alaturi de tine la bine si la rau, nu doar la bine... Viata nu este usoara , dar merita traita!

    28
    2

  • anda pe 10 Feb 2013, 10:46
    fugi!!!

    Cum poti sa mai stai inca cu el ti-a zis ca esti deja inceputa??? Desparte-te de el si nu te gandi la casatorie, pentru ca esti foarte tanara dar si foarte imatura. Daca tu la 21 de ani iti pui problema ca vrei sa te mariti, ca te invidiaza amicele, e clar ca inca nu esti pregatita pentru viata de adult. Ce folos ca are bani si arata bien daca e un idiot? Nu vreau sa jignesc oamenii de la sat, dar el este un veritabil taran, in sensul metaforic. Nici nu are rost sa mai stai sa meditezi, raspunsul e clar, Pa-Pa pentru fraier si tu incearca sa nu mai gandesti ca o fata de 15 ai cu vise de telenovela.

    32
    8

  • Anessia pe 10 Feb 2013, 09:28
    Recomandare

    I recomand "Evei " noastre un exercitiu de sinceritate cu propriul ei "Eu"...Functioneaza intotdeauna! -"Ia o coala alba de hartie , pe o parte scrie 5 motive puternice care te-ar determina sa ramai cu el, iar pe cealalta parte scrie motivele pentru care nu ai mai dori o relatie cu el..Balanta va inclina intotdeauna spre MARELE ADEVAR..Vei fi surprinsa sa constanti ca in ciuda faptului ca il iubesti, va trebui sa iei decizia inteleapta de a-l parasi... Casatoria este un angajament serios, nu o joaca...Casatoria este o loterie, nu este sinonima cu: "Am castigat la loterie"...In viata trebuie sa ascuti si de glasul ratiunii, nu doar de cel al inimii...Sa fii fericita!

    35
    2

  • rick pe 10 Feb 2013, 04:21
    aoleu

    e absurd totul. ai doar 21 de ani si crede ma ca sunt si alti barbati care inteleg faza ca nu pot fi primii din viata unei femei, asa cum nici tu nu esti prima din viata lor si te vor accepta exact asa cum esti nu cu himen cusut si alte tampenii...daca sunt asa incuiati ai lui...tu iti dai seama cum e el?!

    13
    10

  • Roni pe 10 Feb 2013, 04:12
    Fetelor, nu priviti casatoria ca un noroc cazut din cer. Daca nu chibzuiti putin inainte... urmarile pot fi urite de tot.

    Ai spus-o singura : "Dar dacă apoi o să vrea şi alte tâmpenii, dacă într-adevăr chestia asta de acum ar trebui să fie un semn să nu merg mai departe cu el? " Eu cred ca stii ce ai de facut si intuitia iti spune bine. Daca esti fata desteapta, sa nu uiti sa te pretuiesti, daca altii uita sau nustiu sa o faca. Din propria experienta, iti zic, daca nu ai alaturi o persoana care sa te iubeasca cu adevarat asa cum esti, sa te respecte pentru ceia ce esti si nu ceia ce vor altii, poate fi el cel mai bogat din lume, cel mai iubit de toate fetele sau nustiu cum acolo inca, insa mai tirziu in casatorie o sa iti iasa pe ochi toate astea, dar credema ca atunci ar putea intradevar sa fie mult mai tirziu si ai putea rani mult mai multe inimi, in caz ca ai vrea sa rupi tot pentru a putea fi insfirsit fericita. Si imi pare rau sa iti zic, dar e clar ca el nu te iubeste, cerinduti asa ceva si comportinduse in asa mod cu tine. Tu esti doar ceva comfortabil pentru el, nu mai mult. Stiu ca e greu sa intelegi asta, dar mai bine accepta asta acum, decit sa iti dai seama mai tirziu si sa te doara enorm. Sint oameni care pursisimplu nu stiu sa iubeasca, iar tu cu unul de asta, iti irosesti sansa de a putea fi alaturi de un barbat care te merita cu adevarat si te-ar putea iubi cu adevarat. Ce crezi ca nu sint barbati mai buni care mariti si tu? sau nu cumva te subapreciezi? Apoi intreabate daca il iubesti si tu cu adevarat. Cind iubesti cu adevarat, ibesti si gata, nu incerci sa gasesti motive, cum o faci tu acum, deparca ai incerca sa te convingi singura pe tine ca trebuie sa il iubesti. Tu acum deja ai dubii si lucruri importante zic eu, care nu iti plac la partenerul tau, pai dupa casatorie, atunci cind lucrurile se dau pe fata mult mai mult si mai clar, cind normal si sanatos este sa fii tu insuti, fara a juca deja teatru pentru a place cit mai mult partenerului din nustiu care motive(ma refer si la el dar si la tine). Zic eu ca ar trebui sa fie o alarma destul de importanta pentru tine...

    9
    10

  • Bordea Cornelia Anca pe 10 Feb 2013, 04:06
    ......

    nu te supara dar asta este doar inceputul multor suprize din partea lui ,acest baiat nu se poate numi barbat si parerea mea este ca esti mult prea tanara sa te casatoresti nestiind prea multe despre viata si casatorestete atunci cand ai o anumita experienta de viata si nu din ideea ca vei fi cea mai tare din grupul tau de prieteni pentru ca realitatea e departe de aparente si viata de sotie cu un om cu care nu ai nimic in comun nu iti aduce nimic eu te sfatuiesc sa te mai distrezi sa mai capeti experienta si cu siguranta iti vei shimba parerea .la varsta asta extremele sunt bune de incercat dar nu ceva care te poate marca pe viata .gandeste-te bine !!!!!

    14
    10

  • elena pe 10 Feb 2013, 00:22
    Sa nu faci acum o greseala,care o poti regreta mai tarziu!

    Parerea mea e sa te retragi din relatie cat mai ai timp...nu stii sigur in ce te implici si ce urmari pot lua lucrurile.Daca te-ar iubi cu adevarat cum spune nu te-ar pune sa-ti faci aceea operatie..nu poti stii cum e el cu adevarat,nu stii ce familie are sau daca ii cunosti familia nu stii cum se pot schimba apoi...Nu te incalzeste prea mult ca are bani ca e baiat frumos si altele...Crede-ma,frumusetea e trecatoare si conteaza sufletul...nu merita sa te "vinzi" pt bani si faima,doar de a sta langa un barbat innapoiat si "de familie buna".Esti tanara,ai toata viata inainte.Ai 21 de ani,nu te grabi sa te legi de maini si de picioare de acum si mai ales langa o asa persoana! Mai gandeste-te daca ai face alegerea potrivita!

    18
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod