Toni Braxton se lasă de muzică

Cântăreaţa americană a decis să pună capăt carierei sale din industria muzicală, întrucât a ajuns la concluzia că nu mai iubeşte muzica.
Artista s-a confruntat în ultimii cu o serie de probleme medicale şi de natură financiară, care au obligat-o să îşi regândească stilul de viaţă şi cariera din industria de divertisment, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

În 2011, Toni Braxton a început să colaboreze cu mama şi surorile ei pentru a filma un reality show TV, intitulat "Braxton Family Values", care se apropie acum de cel de-al treilea sezon, iar artista americană a luat hotărârea să renunţe complet la cariera muzicală şi să se concentreze exclusiv pe actorie şi alte proiecte personale.

Toni Braxton, care va putea fi admirată în premieră în calitate de actriţă într-un lungmetraj TV în filmul "Twist of Faith", difuzat pe micile ecrane americane sâmbătă seară, a anunţat că va renunţa la muzică în timpul apariţiei sale de joi dimineaţă în emisiunea de televiziune "Good Morning America".

"Nu mai simt iubire pentru muzică.
Nu mai am acel sentiment pe care îl aveam atunci când cântam, e ceva care mă părăseşte. Nu sunt sigură cum vor evolua lucrurile în viaţa mea, poate că trec prin criza femeii ajunse la vârsta mijlocie, însă inima mea nu se mai gândeşte la muzică"
, a explicat artista americană.

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Toni Braxton, celebră pentru hitul ei "Unbreak My Heart", din 1996, are în palmares şase premii Grammy şi a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.
Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fost lansat în 2010, notează Mediafax.

Cântăreaţa americană a susţinut un recital în Capitală, în noaptea de Revelion 2012, în cadrul "Vanghelionului" organizat la Romexpo.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod