Horoscop: Zodia căsniciei voastre. Cum vă influenţează destinul?

Momentul în care spui "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă are un efect important asupra viitorului relaţiei tale. Zodia în care te-ai căsătorit îşi imprimă caracteristicile asupra vieţii voastre în doi, iar dacă urmează să faci acest pas, trebuie să alegi momentul ideal.

Căsătoriiledin Berbec


Căsătoriile încheiate când Soarele se află în zodia berbecului sunt marcate de energie şi entuziasm. Este o perioadă excelentă pentru a vă căsători, pentru că natura este acum înfloritoare, proaspătă şi vă imprimă aceste trăsături. Împrumutaţi din curajul şi pasiunea zodiei berbecului, ceea ce vă ajută să treceţi prin viaţă fără să vă lăsaţi intimidaţi de probleme sau greutăţi.

Căsătoriiledin Taur


Dacă te-ai căsătorit sau urmează să te căsătoreşti în perioada în care Soarele se află în zodia taurului, beneficiezi de protecţia acestui semn stabil. Este o alegere perfectă pentru cei care au o relaţie veche pe care vor s-o oficializeze. Cei căsătoriţi în această perioadă sunt învăluiţi de sentimente de securitate şi fericire, dar pot fi afectaţi şi de rutină. Puţină varietate nu strică niciodată, mai ales în viaţa sexuală.

Căsătoriiledin Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Zodia gemenilor vă oferă capacitatea de a comunica foarte bine şi vă transformă în acel gen de parteneri care se înţeleg din priviri. Vă simţiţi excelent împreună, vă distraţi de minune, dar vă plictisiţi foarte repede, de aceea nevoia de diversitate trebuie tot timpul satisfăcută.

Căsătoriiledin Rac (21 iunie - 22 iulie)


Cuplurile care îşi spun "Da" în perioada în care Soarele se află în zodia Racului primesc orientarea către familie şi copii a acestui semn. Casa, locuinţa este centrul universului lor şi îşi dedică o mare parte din timp activităţilor casnice şi îmbunătăţirii vieţii domestice. Rudele sunt foarte importante pentru voi, dar pentru ca pasiunea să rămână la cote înalte, este indicat să vă păstraţi ceva timp numai pentru voi doi.

Căsătoriiledin Leu (23 iulie - 22 august)


Dacă v-aţi căsătorit sau urmează să vă căsătoriţi în perioada în care Soarele se află în zodia Leului, mândria şi orgoliul sunt cele mai sensibile elemente pentru voi. Acest semn guvernat de Soare va face ca relaţia voastră să fie admirată de cei din jur, dar şi voi să fiţi foarte mândri unul de celălalt. Aspectele pe care trebuie să le ţineţi sub control sunt lupta pentru supremaţie şi aşteptările mari pe care le aveţi fiecare.

Căsătoriiledin Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioara imprimă asupra căsniciei voastre stabilitatea, simţul practic şi multă responsabilitate. Faceţi tot ceea ce trebuie la timp, sunteţi organizaţi şi chibzuiţi, ceea ce vă asigură numai reuşite. Trebuie să mai lucraţi şi la partea de pasiune şi exprimarea sentimentelor, pe care aveţi tendinţa de a o lăsa pe plan secund.

Căsniciiledin Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)


Romantismul şi armonia sunt cuvintele de bază pentru cuplurile care aleg să spună "Da" când Soarele se află în zodia Balanţei. Acest semn al echilibrului vă îndeamnă să formaţi o echipă bazată pe dragoste şi respect. Dificultăţile care trebuie depăşite sunt legate de controversele şi discuţiile în contradictoriu, ce necesită răbdare şi calm pentru a fi rezolvate.

Căsniciiledin Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Relaţia voastră va fi marcată de spiritul profund al Scorpionului. Vă cunoaşteţi cele mai adânci temeri sau dorinţe, iar viaţa voastră sexuală este în permanentă evoluţie. Vă place la nebunie să petrecţi mult timp în doi şi să vă exploraţi atât fizic, cât şi emoţional.

Căsniciiledin Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Spiritul aventuros al săgetătorului vă va influenţa viaţa dacă aţi ales să vă căsătoriţi în perioada 22 noiembrie - 21 decembrie. Vă simţiţi minunat împreună, sunteţi mereu pe picior de plecare şi gata să încercaţi o nouă destinaţie. Călătoriile sunt foarte importante pentru voi şi este posibil ca sportul să fie un element esenţial în viaţa voastră.

Căsniciiledin Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Relaţia voastră este bazată pe mult simţ practic, responsabilitate şi dorinţa arzătoare de a vă realiza visurile. Situaţia materială este un subiect extrem de important pentru voi şi munciţi mult împreună pentru a ajunge acolo unde vreţi. Nu uitaţi de pasiune şi sex, pentru că sunt esenţiale.

Căsătoriiledin Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Dacă aţi ales să vă uniţi destinele când Soarele se află în zodia Vărsătorului, astrele vă oferă capacitatea de a vedea în profunzime potenţialul unul altuia. Relaţia voastră poate fi neconvenţională, specială, iar interesele şi pasiunile comune sunt cele care vă aduc numai bucurii.

Căsătoriiledin zodia Peşti (19 februarie - 20 martie)


Relaţia voastră va fi marcată de împărtăşirea sentimentelor şi emoţiilor dacă alegeţi să vă căsătoriţi când Soarele se află în zodia peştilor. Sunteţi doi visători, iar asta vă face foarte populari şi simpatizaţi de cei din jur, care vă admiră spiritul tânăr.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod