Castiga “7 ULTRA-zile în Florida!”, alaturi de Andrei Roşu, la finala campionatului mondial de ultra triatlon

7card dă startul lui 2013 şi anunţă desfăşurarea unui concurs cu un premiu extraordinar de atractiv, in jurul unui eveniment cu adevărat unic în peisajul sportiv românesc. “7 ULTRA-zile în Florida!” va avea loc în perioada 15 ianuarie – 27 ianuarie, iar premiul constă într-o călătorie (transport şi cazare gratuite) în Florida.
Câştigătorul va face parte din echipa de suport a lui Andrei Roşu, care speră să devină primul român din istorie care termină cu succes un campionat de ultra triatlon. Participarea de anul acesta reprezintă finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013.

Andrei Roşu, deţinător al recordului mondial „7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente”, este singurul român care a participat la Maratonul de la Polul Nord (2010). Până în prezent, Andrei a adunat un număr impresionant de participări la maratoane, ultramaratoane şi triatloane naţionale şi internaţionale.
Ultra triatlonul Double Iron presupune 7.8 km de înot, 360 de kilometri pe bicicletă şi un dublu maraton (84.4 km). Timpul limită este de 36 de ore, cele 3 probe desfăşurându-se fără pauză.

Participanţii la concurs trebuie să se înscrie la urmatorul link: www.7card.ro/castiga-7-ultra-zile-in-florida.html şi să răspundă la provocarea  “Convinge-ne că TU eşti persoana care trebuie să meargă cu Andrei Roşu la ultra triatlonul Double Iron Florida, ce se va desfăşura în perioada 1-2 martie 2013!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod