Horoscop: Cum să depăşeşti problemele în cuplu, în funcţie de zodia ta

Fiecare relaţie se confruntă cel puţin o dată cu situaţii neplăcute şi cumpene care o pot duce în pragul unui final trist. Descoperă cum poţi rezolva cu bine problemele din viaţa ta amoroasă, în funcţie de zodia ta:

Leu(22 iulie - 22 august)


Pentru a putea trece peste cumpenele din relaţia ta, trebuie să lucrezi mai mult la capitolul altruism. Eşti obişnuită să crezi că totul se reduce la tine şi poţi avea pretenţia ca iubitul tău să accepte orice, de dragul tău. Nu uita că dragostea înseamnă şi sacrificii, renunţarea la orgoliu şi grija pentru cel pe care îl iubeşti. Nimeni nu poate oferi la infinit fără să primească nimic în schimb.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Ai multe şanse să depăşeşti cumpenele din relaţia ta, atunci când apar, dacă înveţi să renunţi la presiuni. Chiar dacă eşti convinsă că tu cunoşti calea cea mai bună, nu ar fi rău să asculţi şi părerea celui drag. De asemenea, critica este benefică atunci când este constructivă, dar remarcile tăioase şi supărătoare nu fac decât să construiască un zid rece între tine şi iubitul tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Armonia este foarte importantă pentru tine şi adesea lupţi până în pânzele albe pentru ea. Ca să depăşeşti cumpenele din viaţa ta amoroasă trebuie în primul rând să le vezi şi să le analizezi, pentru că de dragul echilibrului, laşi foarte mult de la tine. Treptat, situaţia poate deveni mult mai gravă, dacă nu abordezi problemele din faşă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Îţi place să deţii controlul, să iei deciziile şi să fii capul familiei. Dar asta nu înseamnă că ai dreptul să-i spui tot timpul iubitului ce să facă şi ce nu, chiar şi când vine vorba de cele mai mici gesturi. Poţi depăşi cumpenele în relaţie dacă mai eliberezi puţin frâiele şi dacă scapi de tonul poruncitor pe care îl ai adesea faţă de cel drag.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Te enervezi repede când situaţia nu este cea pe care ţi-o doreşti tu şi îţi verşi nervii pe cel de lângă tine. Chiar dacă starea ta durează foarte puţin, este suficient încât să producă tensiuni în viaţa de cuplu. Ca să depăşeşti cumpenele în relaţia ta, încearcă să te relaxezi mai mult, să faci sport şi plimbări în aer liber. Astfel eşti mai calmă şi ai energia de a rezolva definitiv situaţiile neplăcute din relaţie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Tu ai o idee clară despre cum trebuie să stea lucrurile şi destul de greu accepţi o altă situaţie. Ca să poţi trece cu bine peste dificultăţile din relaţia ta, este indicat să ai o atitudine mai deschisă faţă de schimbări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Pentru că eşti optimistă până în măduva oaselor, cu greu vezi părţile mai neplăcute din relaţia ta. Încerci să te convingi că de fapt totul este bine. Ca să rezolvi situaţiile neplăcute, abordează direct problemele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Adesea te vaiţi foarte mult şi faci foarte puţin pentru a depăşi cumpenele din relaţia ta. Dacă iei atitudine şi faci câteva schimbări, cu siguranţă vei observa şi rezultatele.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Nativa din Berbec se aprinde foarte uşor din cauza conflictelor minore, iar acest lucru nu poate decât să dăuneze unei relaţii. Evită aerul de autoritate atunci când discuţi chestiuni importante cu partenerul tău. Chiar dacă poate că a acceptat faptul că tu vrei să fii liderul, nu va accepta să fie tratat de sus şi să i se "ordone".

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Tu trebuie să lucrezi destul de mult la capitolul încăpăţânare. Nu toate pot fi aşa cum îţi doreşti, iar dacă te superi des şi apoi eviţi confruntarea, nu rezolvi nimic. Conflictele în relaţia ta ar putea să apară din cauza banilor, pe care fie îi cheltuieşti peste măsură, fie eşti extrem de strângătoare şi restrictivă mai ales în ceea ce priveşte acţiunile partenerului.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Te pricepi foarte bine la discuţii şi la "disecat" probleme, dar nu stai la fel de bine şi la pus ideile în practică. Poţi contribui mult la depăşirea cumpenelor din relaţia ta dacă chiar faci ceea ce zici. Pe de altă parte, încearcă să-ţi ţii cuvintele usturătoare în frâu când te enervezi. Chiar dacă le regreţi mult apoi, este posibil ca iubitul tău să nu le uite niciodată...

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Când apar probleme serioase în cuplu, tu alegi adesea să nu le observi. Te retragi în carapacea ta, de unde îţi imaginezi că de fapt totul este perfect. Ca să treci peste cumpenele din relaţie, este necesar să le abordezi direct. Cu cât eviţi confruntarea, cu atât mai mult se pot agrava.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aneta pe 30 Aug 2012, 10:55
    cum sa depasesti....

    da; cam asa este....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod