Horoscop: Ce să faci ca să atragi bărbaţii potriviţi pentru tine, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător ar trebui să fie voluntar în diverse campanii. Descoperă ce schimbări să faci şi ce locuri să frecventezi ca să ai mai multe şanse de a întâlni bărbatul visurilor tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ai nevoie de un bărbat care apreciază valorile familiei, care este o fire parctică şi organizată. Iar ca să-l găseşti trebuie să participi la târguri de imobiliare, la cursuri de prim ajutor sau chiar la cursuri de gătit sau nutriţie. Astfel, bărbaţii care vor fi atraşi de tine îţi împărtăşesc pasiunile, iar asta înseamnă că ai şanse mai mari să-ţi găseşti jumătatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Lecţiile de actorie, cursurile de informatică sau de limbi străine sunt oportunităţi perfecte ca să-ţi găseşti marea iubire. În astfel de locuri ai putea să întâlneşti bărbaţi care ţi se potrivesc, care sunt pe aceeaşi lungime de undă şi eşti, prin urmare, cu un pas mai aproape de iubirea vieţii tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Târgurile imobiliare, campaniile pentru ajutorarea copiilor cu probleme sau cursurile de gastronomie sunt oportunităţi ideale pentru tine, dacă eşti în căutarea partenerului perfect. Un bărbat care se află la unul dintre aceste evenimente este cu siguranţă pe placul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca să atragi bărbaţii serioşi, care îşi doresc o relaţie stabilă, ar trebui să fii ceva mai misterioasă şi să nu discuţi prea mult despre viaţa ta personală. Iar locurile în care poţi întâlni un posibil partener de viaţă sunt evenimentele de deschidere ale unor magazine, cafenelele de lux, galeriile de artă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este de preferat să fii ceva mai îndrăzneaţă dacă vrei să atragi bărbaţii care ţi se potrivesc. Pentru că eşti foarte pretenţioasă ar fi ideal să faci tu primul pas atunci când ţi se pare că te-ai întâlnit faţă în faţă cu jumătatea ta. Abia după ce i-ai atras atenţia poţi reveni la atitudinea ta ceva mai reţinută.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi plac bărbaţii puternici şi hotărâţi. De aceea, dacă eşti în căutarea marii iubiri, ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia asupra unor locuri precum competiţiile sportive, activităţile care presupun multă adrenalină, precum cursele de motociclete, salturile cu paraşuta etc. În astfel de locuri ai şansa să întâlneşti un bărbat care să te completeze perfect.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru că eşti o femeie misterioasă, care are acel ceva sexy, irezistibil pentru majoritatea bărbaţilor, îţi este uşor să atragi cât mai mulţi bărbaţi interesanţi, printre care se poate afla şi jumătatea ta. Dar pentru că preferi un partener puternic, cu prestigiu şi succes, ar trebui să te implici în campanii de strângeri de fonduri, să mergi la târguri auto de lux sau la cafenele care sunt frecventate de oameni de afaceri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o atracţie deosebită pentru persoanele de altă naţionalitate, şi asta pentru că ţi se pare extrem de intresant să cunoşti şi alte culturi. De aceea, tu ai putea să întâlneşti bărbaţi care ţi se potrivesc la festivaluri ale diverselor culturi straine, în călătoriile în străinătate sau chiar în aeroporturi. Eşti, de asemenea, atrasă de bărbaţii atletici, iar competiţiile sportive sunt locuri perfecte în care îţi poţi întâlni sufletul pereche.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Tu ai mari şanse să întâlneşti bărbatul visurilor tale într-un mediu profesional. Întâlnirile de afaceri, worshopurile, cursurile de specializare şi delegaţiile te aduc cu un pas mai aproape de jumătatea ta. Bărbaţii interesaţi de propria carieră sunt ideali pentru tine şi cu siguranţă îi poţi întâlni la astfel de evenimente.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi plac persoanele nonconformiste, ca şi tine, care nu au idei preconcepute şi care sunt dispuse să ofere întotdeauna o mână de ajutor celor care au nevoie. Întâlneşti astfel de bărbaţi, printre care se poate afla şi sufletul tău pereche, în cadrul organizaţiilor nonprofit menite să ajute persoanele în dificultate sau să protejeze mediul. Prin urmare, nu rata o astfel de ocazie când ţi se oferă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru tine, latura spirituală este la fel de importantă precum cea materială, iar un bărbat care este de aceeaşi părere poate fi cu siguranţă partenerul ideal pentru tine. Îl poţi întâlni la cursuri de yoga sau diverse forme de meditaţie, dar şi în galerii de artă, la concerte sau spectacole, pentru că dragostea de frumos trebuie să fie un element care să vă apropie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Foloseşte-te de încrederea în forţele proprii pentru a atrage bărbaţii care iubesc femeile puternice şi independente. Implică-te în diverse sporturi, participă la evenimente interesante şi fii cu adevărat aşa cum eşti tu. Atunci cu siguranţă vei întâlni bărbaţi care sunt pe placul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod