Evele si Ziua Indragostitilor

In urma cu noua zile, am adresat pe serviciul Sfaturi.Eva.ro intrebarea "Ce surpriza ii pregatiti partenerului de Ziua Indragostitilor?", pentru a afla care sunt planurile Evelor de Valentine's Day.
In urma cu noua zile, am adresat pe serviciul Sfaturi.Eva.ro intrebarea "Ce surpriza ii pregatiti partenerului de Ziua Indragostitilor?", pentru a afla care sunt planurile Evelor de Valentine's Day. Evident este faptul ca parerile legate de ziua americana a indragostitilor sunt impartite: fie aceasta sarbatoare nu este recunoscuta, fie e blamata, fie este acceptata, fie e imbratisata cu drag, drept nou prilej de a-i face o bucurie persoanei iubite si de a petrece o zi frumoasa in doi.

Dar scopul nostru nu a fost acela de a "divide" Evele in doua tabere.
Noi ne-am dorit sa aflam cum planuiesc doamnele si domnisoarele sa petreaca ziua de Valentine's Day si, de ce nu, sa descoperim intamplarile frumoase pe care le-au trait de Ziua Indragostitilor si surprizele minunate pregatite de partenerii lor.

Si, pentru ca jocul sa fie cinstit, va marturisesc o patanie amuzanta traita de mine, de Valentine's Day, in urma cu cativa ani. Am stabilit o intalnire cu un prieten bun, pe care nu il vazusem de ceva timp, chiar in seara de 14 februarie. Atat eu, cat si el, ne-am prezentat la intalnire neinsotiti si cu gandul de a depana amintiri si de a ne pune la curent cu noile evenimente.

Am gasit o masa libera la Hanul lui Manuc, am comandat ceva de mancare si ne-am apucat de povestit.
Luati cu vorba, am uitat complet ca este Ziua Indragostitilor. Am realizat ce se intampla in momentul in care la masa noastra s-a prezentat o fata cu un brat de trandafiri, care l-a indemnat pe amicul meu sa cumpere flori pentru "fata lui". Evident, am inceput sa radem de situatia creata si ne-am intors la povestile noastre.

Dar seara nu s-a incheiat atat de repede, deoarece, la scurt timp dupa "incidentul" cu trandafirii, ne-am trezit in deplina bezna, in intregul local. Extrem de surprinsi, am inceput sa radem cu pofta, facand glume pe seama intregii seri, care parea sa fie din ce in ce mai buna.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 19 Feb 2009, 18:49
    Parca mai conteaza

    Parca mai conteaza ce sarbatoare e..atat timp cat ai cu cine sarbatori..poti sa le sarbatoresti pe amandoua. Ar trebui un pic mai mult mediatizat Dragobetele...ca sa intre in moda :). Dar pana atunci profitati...ca florile sunt mai ieftine de Dragobete :P

    0
    0

  • alexandra pe 16 Feb 2009, 10:13
    valentine's inexistent.viva dragobete!

    daca tot dragostea merita sarbatorita in fiecare zi, dar totusi vrem sa avem o zi dedicata doar iubirii, de ce sa nu fie acea zi din datina romaneasca, pentru ca exista, si nu din cea a fatarnicilor de americani?

    0
    0

  • adriana pe 15 Feb 2009, 20:26
    Valentine's Day

    Sunt impreuna cu iubitul meu de 8 ani de zile si pana acum nu am ratat nici un Valentine's Day. Prima oara mi-a daruit o maimutica de plus si o bucata de lemn pe care scrii "TE IUBESC" , m-am bucurat din plin de acest cadou. In alt an am castigat impreuna cu el concursul de cel mai frumos sarut. Anul aceta am primit un buchet de trandafiri si o cina intr-un local de munte. Asa ca de ce sa nu profitam de o zi in plus de sarbatorire a iubirii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod