Evele si Ziua Indragostitilor

Cum situatia nu se remedia, am decis ca este cazul sa schimbam localul ori sa plecam acasa. Am fost insa instiintati de catre personalul Hanului ca intreaga Piata Unirii este cufundata in bezna, lucru verificat si de unii clienti. Nestiind ce sa facem, am ramas pe loc si, in cateva minute, chelnerii au improvizat pentru fiecare masa un sfesnic cu lumanari aprinse, astfel incat clientii sa isi poata continua seara in liniste.

Pana de curent a durat in jur de 15-20 de minute, timp in care nu ne-am putut opri din ras, gandindu-ne ca petrecem cel mai romantic Valentine's Day, fara sa formam un cuplu si fara sa credem macar in aceasta sarbatoare.
A fost o Zi a Indragostitilor inedita si extrem de amuzanta, pe care ma bucur ca am petrecut-o impreuna cu un prieten bun.

Haideti sa descoperim surprizele de care au avut parte si alte Eve de Valentine's Day!

doina_matache ne povesteste: "Anul trecut, pe 10 februarie, partenerul meu de viata m-a anuntat ca, de Ziua Indragostitilor, in dar, voi primi o excursie surpriza. Bun, dar ce sa pun in bagaje? Mi-a raspuns ca pot pune haine de strada, si groase, si mai subtiri... M-a bagat in ceata, de tot.
Nu aveam nicio banuiala.


In ziua de 14 februarie, ziua mult asteptata, ma vad condusa la aeroportul Henry Coanda. Trebuie sa specific ca, pana la acea data, nu zburasem niciodata cu avionul (si aveam emotii). Nu am stiut incotro ne indreptam pana nu s-a anuntat zborul de... Italia. Si, ca sa fie tacamul complet, era un zbor cu escala.

Au urmat patru zile de vis, in care am reusit sa vizitam multe locuri frumoase de pe meleaguri italiene: Roma, Milano, Venetia si, pe langa toate acestea, ne-am vizitat si rudele, si prietenii.
A fost de vis!".


giohur
ne impartaseste o poveste la fel de frumoasa: "Avand in vedere faptul ca Sf. Valentin este la patru zile distanta de ziua lui de nastere (18 februarie), cred ca va fi o surpriza unica. Inca nu m-am gandit la ceva anume, dar, citind povestea de mai sus, mi-am adus si eu aminte ca anul trecut, in perioda 12-19 februarie, am fost in Egipt, mai exact la Sharm el-Sheikh.

A fost o saptamana de soare, plaja si relaxare. Coincidenta sau nu, chiar de Ziua Indragostitilor am fost sa vizitam Cairo si am cinat pe un vapor plutitor pe Nil.
A fost o surpriza a organizatorilor si a fost super. Nu mai zic de piramide, Sfinxul si muzeul egiptean.".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 19 Feb 2009, 18:49
    Parca mai conteaza

    Parca mai conteaza ce sarbatoare e..atat timp cat ai cu cine sarbatori..poti sa le sarbatoresti pe amandoua. Ar trebui un pic mai mult mediatizat Dragobetele...ca sa intre in moda :). Dar pana atunci profitati...ca florile sunt mai ieftine de Dragobete :P

    0
    0

  • alexandra pe 16 Feb 2009, 10:13
    valentine's inexistent.viva dragobete!

    daca tot dragostea merita sarbatorita in fiecare zi, dar totusi vrem sa avem o zi dedicata doar iubirii, de ce sa nu fie acea zi din datina romaneasca, pentru ca exista, si nu din cea a fatarnicilor de americani?

    0
    0

  • adriana pe 15 Feb 2009, 20:26
    Valentine's Day

    Sunt impreuna cu iubitul meu de 8 ani de zile si pana acum nu am ratat nici un Valentine's Day. Prima oara mi-a daruit o maimutica de plus si o bucata de lemn pe care scrii "TE IUBESC" , m-am bucurat din plin de acest cadou. In alt an am castigat impreuna cu el concursul de cel mai frumos sarut. Anul aceta am primit un buchet de trandafiri si o cina intr-un local de munte. Asa ca de ce sa nu profitam de o zi in plus de sarbatorire a iubirii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod