Eşti nehotărâtă? 4 sfaturi ca să-ţi dai seama dacă vrei să te împaci cu fostul iubit

Despărţirile de persoana iubită sunt foarte dureroase, iar de multe ori ne dorim să dăm timpul înapoi şi să nu mai ajungem în situaţia în care să trebuiască să fim din nou singuri.
Deşi sunt multe persoane care spun că împăcarea cu un fost nu este deloc benefică, deoarece nici tu şi nici el nu veţi mai fi la fel, există şi oameni care afirmă că, dacă ajungi din nou în braţele unui fost iubit, înseamnă că sunteţi făcut unul pentru celălalt.

Kuldeep Brar, expert în studierea psihologică a cuplurilor, oferă câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi recapeţi fostul iubit.

Acceptă faptul că ceva nu a mers


În primul rând, este foarte important să accepţi faptul că nu mai sunteţi împreună pentru că unele lucruri nu au mers tocmai bine între voi. Trebuie neapărat să îţi dai seama unde aţi greşit şi să îndrepţi în primul rând acele lucruri.

Lasă-i timp să realizeze că nu te mai are


Nu îl mai căuta până când nu îţi dai seama care au fost greşelile din cuplu şi nu mai merge în locurile în care mergeaţi înainte. Trebuie să treacă ceva timp ca atât tu, cât şi el, să vă daţi seama că nu vă mai aveţi unul pe altul şi să realizaţi dacă voi chiar vreţi să fiţi din nou un cuplu.
Nu uita că, în momentul în care vă veţi împăca, veţi fi alţi oameni.

Vorbeşte cu prietenii comuni


Dacă ţi-ai dat seama unde ai greşit şi eşti sigură că îl vrei înapoi, vorbeşte cu prietenii comuni. Întreabă-i şi pe ei dacă el te mai vrea în viaţa lui, apoi caută-l şi vorbeşte deschis cu el. Este foarte important să-ţi dai seama dacă îl vrei înapoi cu adevărat.

Timpul va demonstra dacă sunteţi făcuţi unul pentru altul


Dacă ai reuşit să vorbeşti cu el şi aţi decis să vă mai acordaţi o şansă, trebuie să aveţi răbdare unul cu altul. Relaţia nu are cum să fie aşa cum era prima oară când v-aţi cunoscut, iar doar timpul vă va demostra dacă sunteţi făcuţi unul pentru altul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Autostopistul pe 9 Mar 2015, 15:53
    Complet fals

    Două persoane de sex opus care sunt de la început prieteni buni, pot face un cuplu toată viaţa. Atunci când cei doi se acuplează pe bază de hormoni, neavând nimic în comun decât patul sau canapeaua pe care şi-o trag, natura îşi vede de treabă şi când "femela" nu mai emite feromoni(asta durează între 6 luni şi trei ani), de ce ar mai sta împreună?! Şi dacă "chemarea" speciei te face pe tine femeie, să alegi un mascul pentru perpetuarea omenirii, mai devreme sau mai târziu se alege praful de alegerea ta. Dar când cei doi se acuplează doar pentru că femela face să i se ridice "gogu"(sic) instant, iar femeia îl ia pe bază de frumuseţe sau după numărul de orgasme, cei doi se vor despărţi mai devreme sau mai târziu. Să nu uităm că 90% din cupluri stau împreună datorită condiţiilor economice precare. Dacă Doamne fereşte ne ataşează americanii ca următorul stat al lor american şi se face salariul minim pe economie de 2.000 de dolari lunar, toate aceste familii ar divorţa sau s-ar despărţi în secunda doi. Ne îmbătăm cu apă rece şi credem că dacă facem sex, gata facem un cuplu. După teoriile de doi lei ale proştilor şi căţelul meu este căsătorit că şi-o trage de fiecare dată cu căţeluşa vecinului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod