Doar de Valentine's Day sarbatorim dragostea?

Andreia imi spune ca nu sarbatoreste in mod exceptional ziua de Valentine pentru ca iubitul ei este atent tot timpul anului cu ea si nu uita niciodata sa ii spuna cat de mult o iubeste. In plus, el nu este adeptul "fortarilor de sezon-tip bizon,  deci Valentine's Day trece fara sclipici, dulcegarii ieftine, cadouri chicioase si giugiuleli formale.".

"Nu fac nimic deosebit de Valentine's Day. Avand in vedere ca este o sarbatoare importata nu vad de ce ar trebui sa 'ma maimutaresc' asa cum face tot poporul.
Mai mult decat atat, nu consider ca trebuie sa sarbatorim iubirea pentru ca este 14 februarie. Eu arat ca iubesc atunci cand simt, fie ca e 15 martie, 1 septembrie sau... 1 aprilie.", declara, plina de convingere, Ileana.

Am intalnit si persoane care acorda foarte multe importanta aniversarii Valentine's Day, pentru care chiar au inceput pregatirile de cateva saptamani...

"Eu astept aceasta zi inca de la inceputul anului, iar pregatirile le fac din timp.", imi spune Simona, care considera Valentine's Day ca fiind o data "sacra" si care trebuie sarbatorita ca atare. "Incep sa ii trimit mailuri si mesaje 'dulci' (mai dulci decat de obicei), ii fac mai multe complimente si, ca in fiecare an, mergem la restaurant, pentru a lua o cina romantica.
Anul acesta planuiesc un week-end la munte, undeva unde sa fim doar noi doi.", conchide Simona.

Maria isi propune sa isi uimeasca iubitul, iar pentru asta va acorda mai multa atentie felului in care va arata de Valentine's Day. "Imi voi dedica o zi infrumusetarii: voi merge la un spa, unde voi face masaje si mai multe tratamente pentru a arata bine. Apoi, imi voi cumpara o rochie superba si, bineinteles, o lenjerie intima incitanta. Seara ne-o vom petrece acasa, la lumina lumanarilor.", concluzioneaza Maria.


Roxana, romantica din fire, nu are prea multe pretentii in ceea ce priveste modul in care va sarbatori Valentine's Day: "Atat timp cat voi fi impreuna cu iubitul meu, nu conteaza unde voi fi, ce voi manca, cum ma voi fi imbracata. Referitor la cadou, stiu ca nu este pretentios, dar ii voi cumpara cu siguranta ceva util.". Daca esti in pana de idei pentru alegerea cadoului de Valentine's Day, da click aici.

In concluzie, fiecare sarbatoreste iubirea cand si in ce mod doreste: in fiecare zi, de Valentine's Day sau chiar de Halloween.
Nu conteaza nici timpul si nici spatiul, atat timp cat iubirea vine din suflet!

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 13 Feb 2009, 18:04
    dragobete

    Eu cred ca de fapt cei ce nu cred in aceasta zi sunt de fapt frustrati...cu siguranta le lipseste iubirea dein suflet...fie cea primita fie cea pe acre ar trebui sa o ofere fara nici un compromis sau ocazie....."iubiti-va mult"

    0
    0

  • bubulinutza pe 12 Feb 2009, 20:51
    love forever and ever, and ever!!!

    asa e cosminutza , daaaaaa in fiecare zi e valentine 's day, dar e frumos asa intro zi oficializata sa sarbatorim cu multa iubire, dragoste, romantism!!! happy valentine's day

    0
    0

  • cosminuta84 pe 10 Feb 2009, 21:53
    love...sf valentin...

    este nevoie de o zi anume sa ii arati partenerului cat de mult il iubesti?????gresit....daca esti indragostit....esti mereu....asa consider eu...poti face lucruri minunate pentru cel de langa tine in fiecare zi...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod