relaţii

De ce ar trebui să fii cu o femeie căreia nu îi este frică să-și arate sentimentele

Știi de ce ar trebui să fii cu o astfel de femeie? Iată câteva motive care s-ar putea să te convingă!

Motivele pentru care ar trebui să fii cu o femeie căreia nu îi este frică să-și arate sentimentele


Atunci când este tristă, îți poți da seama. Când este supărată, știi. Când îi place de tine, recunoști semnele. Expresiile sale o dau întotdeauna de gol. O femeie căreia nu îi este frică să își arate sentimentele nu te va trăda niciodată, pentru că e incapabilă să se uite în ochii tăi și să te mintă. Ea se mândrește cu onestitatea ei. Îți oferă adevărul și așteaptă adevărul în schimb.



Este tipul de persoană căreia îi place să vorbească despre sentimentele ei, deoarece crede că e mai bine să pună totul pe masă decât să pretindă că emoțiile ei nu există.

Când e fericită, e încântată. Când e emoționată, e extaziată. Și da, când e supărată, e furioasă, dar asta nu e întotdeauna rău. Înseamnă că problemele nu se vor lungi mai mult decât trebuie. În al doilea rând, vei ști și vei putea să o împaci.

Cu o femeie căreia nu îi este frică să-și arate sentimentele nu vor exista niciodată surprize.
Nu te vei trezi într-o zi pentru a afla că nu te mai iubește. Dacă se întâmplă asta, vei observa tot procesul. Vei putea vedea indiciile în ochii săi, în zâmbetul ei.

De asemenea, nu îi plac jocurile. Ar prefera să îți spună că te iubește decât să te facă să te întrebi ce simte pentru tine. Ar prefera să își spună că e supărată decât să aștepte să ghicești ce se întâmplă.

Și vrea să faci și tu la fel. În loc de a descifra semnalele mixte care vin din partea ta, ar prefera să îi spui adevărul, chiar dacă este dureros.
Ar prefera să îi spui ce simți în legătură cu ea de la început decât să se joace de-a detectivul timp de câteva luni.

Iubește profund, ceea ce înseamnă că și suferă profund. Nu vrea să se joace. Nu vrea să se atașeze de tine și apoi să afle că nu ai fost niciodată interesat de ea. Dacă descoperi o femeie care simte profund, nu o induce în eroare. Nu îi spune ce crezi că ar vrea să audă în locul adevărului. Trateaz-o cu respect!

 

Sursă: https://thoughtcatalog.com/holly-riordan/2017/03/date-the-girl-that-feels-deeply/

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod