Motivele pentru care bărbații sunt intimidați de femeile puternice

Care sunt trăsăturile care definesc femeile puternice? Sacrificiile, dificultățile și abilitatea de a trece prin viață și fără ajutorul cuiva. Însă știai că bărbații sunt intimidați de femeile puternice?
De ce sunt bărbații intimidați de femeile puternice?

1. O femeie puternică nu are nevoie de un bărbat să îi ia apărarea


Un bărbat are nevoie să se simtă dorit. Trebuie să știe că luptă pentru dragostea partenerei sale. O femeie puternică îi va arăta că îl iubește, dar este capabilă să ducă propriile bătălii. O femeie puternică va lupta pentru amândoi, dar nu are nevoie de un bărbat să lupte pentru ea. Nu are nevoie să fie salvată de un bărbat.

2. O femeie puternică știe ce vrea


Femeile puternice știu ce vor și știu și cum să obțină acele lucruri. Dacă le place un bărbat, vor merge după el și vor face prima mișcare.
Femeile puternice au personalități tenace care pot fi extrem de intimidante pentru unii bărbați. Acestea nu sunt supuse, dar iubesc din toată inima. Dacă vor să exploreze lumea, o vor face, cu sau fără un bărbat alături.

3. O femeie puternică are nevoie de sinceritate și vulnerabilitate


Bărbații au dificultăți atunci când vine vorba de întrebările dificile. Femeile puternice intră exact în subiecte delicate, cum ar fi traumele și experiențele care pot schimba viața cuiva.
Trebuie să știe că partenerul lor poate trece prin toate aceste lucruri. Femeile puternice nu se tem de trecut. 

4. O femeie puternică nu este intimidată de intimitate


Femeile puternice vor provoca un bărbat să o ia pe căi intime. Acestea au nevoie de intimitate în toate formele, de la conversație la momentele din dormitor. O femeie puternică se simte confortabil cu sentimentele sale și se așteaptă ca partenerul ei să fie la fel. Aceasta are nevoie de pasiune.

5. O femeie puternică își dă seama de toate minciunile


Femeile puternice sunt oneste și se așteaptă la încredere totală într-o relație. Acestea își dau seama de minciuni din primul moment.
A fi într-o relație cu o femeie puternică presupune că nu există nicio reținere sau falsitate. 

6. O femeie puternică este intensă


O femeie puternică a trecut prin obstacole extraordinare în viața sa. Aceasta a fost nevoită să fie incredibil de puternică. Știe că poate trece peste orice obstacol care apare în calea sa, așa că această intensitate este greu de înțeles de unele persoane. Este intimidantă din cauza tuturor emoțiilor sale. Este dispusă să își împărtășească viața cu cineva, însă nu există secrete în lumea ei.


iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod