cuplu

Cum să ai o relație care să dureze: Sfaturile celui mai longeviv cuplu căsătorit din lume

Sunt împreună de 85 de ani și știu foarte bine ce înseamnă o relație solidă. Cel mai longeviv cuplu căsătorit are câteva trucuri simple să-ți împărtășească.
Când ai un mariaj de opt decenii cu aceeași persoană, cu siguranță știi destul de multe despre cum să faci o relație să reziste. Charlotte și John Henderson, cel mai în vârstă cuplu căsătorit, s-au cunoscut în 1934, pe vremea când erau studenți la Universitatea Texas din Austin. Pe 22 decembrie, ei au aniversat 80 de ani de căsnicie, scrie Well+Good.
Dictonul căsniciei fericite

Într-un interviu publicat de Washington Post, Charlotte, în vârstă de 105 ani, și soțul ei, John (106 ani), au dezvăluit care sunt secretele lor pentru un mariaj fericit, sănătos și lung.
John a spus că au făcut din dictonul „nu merge la culcare supărat” un motto al căsniciei lor. Toate neînțelegerile trebuie rezolvate până seara înainte de culcare, spun ei.

Dar somnul liniștit nu este singurul truc care contează în ecuația unui mariaj de durată. Pe lângă reducerea la minimum a disputelor, cuplul duce o viață activă și cumpătată. Soții Henderson au o alimentație sănătoasă (fructe, legume, cereale) și consuma puțin alcool. La vârsta lui, John încă merge periodic la sală și face exerciții de mobilitate.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod