Cum recunoști un bărbat care nu te va părăsi

Atunci când vine vorba de alegerea unui partener, multe persoane omit anumite tendințe sau caracteristici care ar putea să le ajute să recunoască un bărbat care le va părăsi.
În primul rând, multe persoane uită să întrebe anumite întrebări legate de istoricul relațiilor potențialului partener. În al doilea rând, ignoră anumite trăsături de caracter ale partenerului. Însă iată cum poți să recunoști un bărbat care nu te va părăsi!

1. Alege o persoană cu modele de viață solide

Dacă alegi ca partener o persoană care provine dintr-o familie dezbinată, nu este nicio rușine. Însă s-ar putea să vrei să afli cum a reușit să treacă peste traumele suferite.
Unele persoane au învățat că cea mai bună modalitate de a rezolva problemele este de a renunța. Să sperăm că partenerul a învățat din greșelile părinților și că este capabil să facă altfel în propria viață.

2. Alege pe cineva care poate gestiona stresul

Persoanele care pot gestiona stresul în mod corespunzător se vor pricepe mai bine să-ți fie alături atunci când treci prin situații dificile. Acești indivizi înțeleg conceptul de loialitate, muncă în echipă și dedicare.
Persoanele anxioase pot fi speriate mult mai ușor, din cauza tendinței de a percepe o situație stresantă ca fiind mult mai rea decât este în realitate.

3. Alege o persoană empatică

O persoană care îți înțelege durerea și vrea să te ajute nu este aceeași persoană care te va părăsi atunci când ai probleme. Alege o persoană bună și generoasă, căreia nu îi este frică să-și deschidă inima.

4. Alege o persoană care comunică bine

Este mai bine să fii cu o persoană care spune tot ce are pe suflet decât cu o persoană care este pasiv-agresivă.
Una dintre cele mai înfricoșătoare situații în care poți fi este cea în care nu știi ce gândește partenerul tău. Oamenii care nu spun exact ce au în minte s-ar putea să provoace situații furtunoase și să plece din viața ta pe nepusă masă.

5. Alege o persoană care are valori și interese similiare

S-ar putea să ți se pară că este un lucru superficial, însă persoană care nu este interesată de lucrurile care ție îți plac atât de mult s-ar putea să se plictisească în cele din urmă.
În schimb, s-ar putea să caute pe cineva cu care are mai multe în comun. Dacă îți place să cânți, alege pe cineva căruia să îii placă muzica. Dacă îți plac sporturile extreme de iarnă, alege pe cineva căruia să îi placă iarna.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod