Cucereşte-l definitiv: 7 trucuri ca să fii iubita perfectă pentru el

Te cerţi din ce în ce mai des cu iubitul tău iar întâlnirile cu prietenii par să alimenteze şi mai mult conflictele? Este posibil să faci câteva greşeli atunci când sunteţi în public care pur şi simplu îţi dinamitează relaţia şi care vă pot duce în prag de despărţire.
Te cerţi din ce în ce mai des cu iubitul tău iar întâlnirile cu prietenii par să alimenteze şi mai mult conflictele?

Este posibil să faci câteva greşeli atunci când sunteţi în public care pur şi simplu îţi dinamitează relaţia şi care vă pot duce în prag de despărţire.

Iată ce să faci şi ce să nu faci ca să fii o iubită supercool:


1. Fii tu!


Nu încerca să fii altceva decât eşti. Fii naturală şi sinceră în comportament. Te ajută să ai o relaţie bazată pe onestitate, iar partenerul tău te va iubi pentru ceea ce eşti cu adevărat.

2. Nu îi interzice ceva de faţă cu prietenii


Este OK să-i spui iubitului tău că nu eşti de acord să facă un anumit lucru, dar este cu totul altceva să-i "interzici" pe un ton ameninţător.

Pe lângă faptul ca ai slabe şanse să te asculte, nu faci altceva decât să-i răneşti orgoliul şi să-l determini să facă exact contrariul pentru a le demonstra celor din jur că nu este sub papucul tău.
Nici ţie nu ţi-ar plăcea să ţi se "ordone", nu?


3. Nu fi supărăcioasă


Dacă te superi din orice şi mai ales dacă foloseşti asta pentru a-l şantaja, nu faci altceva decât să-l stresezi şi să-l îndepărtezi.

Nici nu va mai şti cum să acţioneze în preajma ta de teamă că vei găsi un alt motiv de supărare. Să nu mai spunem că vei fi o adevărată "distrugătoare" a distracţiei dacă aveţi un grup de prieteni comuni.

4. Nu îl dădăci


Bărbaţii adoră să fie îngrijiţi şi dădăciţi de femeia iubită, dar preferă să nu se întâmple asta în public. Dacă îi spui de nenumărate ori de faţă cu prietenii să-şi pună căciula să nu răcească sau să aibă grijă să nu alunece pe gheaţă, vă transformaţi într-un cuplu penibil, în care el joaca rolul de copil, iar tu pe cel de mamă paranoică
.
Dacă a reuşit să supravieţuiască înainte să te întâlnească, e clar că poate şi acum, când sunteţi împreună.

5. Nu îi îngrădi libertatea


Dacă îi spui de fiecare dată când discută cu cineva să schimbe subiectul, pentru că te plictiseşte, îi anulezi personalitatea. Mai grav este să pui permanent la idoială ceea ce spune. Până la urmă, dacă nu ai încredere în el, de ce mai sunteţi împreună? Permite-i să se manifeste aşa cum vrea şi ai încredere că poate lua şi singur decizii bune.

6. Fii competitivă


Cea mai simplă metodă prin care poţi câştiga respectul iubitului tău şi al prietenilor comuni este acela de a-ţi da silinţa. Nu refuza provocări banale argumentând că nu te pricepi, nu poţi, nu ştii.
Orice pot ei, poţi şi tu! Secretul este să încerci.  


7. Fii sexy


Nu îţi neglija aspectul, chiar dacă relaţia ta este destul de veche. Ai grijă de tine, străduieşte-te să fii sexy, iar asta se poate reflecta nu neapărat în aspectul fizic, dar printr-o mai mare încredere în sine. Şi cu cât eşti mai încrezătoare în forţele proprii şi te cunoşti mai bine, cu atât eşti mai irezistibilă!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 11 Mar 2012, 19:42
    super

    foarte bun materialul..sunt total de acord..

    1
    0

  • florin pe 24 Ian 2012, 12:53
    bravo!!!

    ffff reusit materialu chiar reprezinta unele persoane din.....

    3
    0

  • Anais pe 13 Ian 2012, 12:59
    competitia

    Sunt o persoana competitiva si destul de sigura pe ea si tipul cu care doream sa am o relatie dupa o relatie de prietenie mi-a spus ca sunt prea competitiva si prea le stiu pe toate si ca are nevoie de o tipa mai umila pe care sa o coordoneze el. Deci cam asa cu competitivitatea.

    1
    0

  • androska pe 10 Ian 2012, 12:55
    reusit!

    mda...sunt multe alte cauze...ff dragut...

    1
    0

  • elena pe 8 Ian 2012, 16:16
    Bravo!

    Un material foarte reusit! Va felicit, chiar vorbeste despre realitate!

    7
    1

  • ANA -MARIAA pe 8 Ian 2012, 15:22
    FIXY MEREU

    ORICE FEMEIE TREBUI SA FIE ARANJATA MEREU

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod