Ce simte un bărbat când dorește o femeie? Află dacă acționează cu mintea sau cu sufletul

Toate ne-am întrebat, cel puțin o dată în viață, oare ce simte pentru noi tipul de care ne plăcea.
Pentru că nu avem la dispoziție o margaretă ca să îi întrebi petalele dacă te vrea sau nu te vrea, am făcut apel la specialiști ca să aflăm ce simte un bărbat când dorește o femeie.

Conform experților în descifrarea comportamentelor, nu există diferențe atât de mari, insurmontabile, între bărbați și femei în ceea ce privește psihologia. Azi încercăm să zdrobim preconcepțiile și îți spunem cum îți dai seama că te vrea, dar și care sunt nevoile tale de la tine. Află totul din rândurile de mai jos!

Ce simte un bărbat când se îndrăgostește?


Ce simte un bărbat când dorește o femeie? Precum în cazul nostru, și bărbatul tău va resimți aceleași sentimente complexe, uneori imposibil de descifrat sau de definit.
Dorința sexuală se va împleti cu afecțiunea, cu iubirea și cu un amalgam de alte emoții: teamă de respingere, timiditate, îndoieli, lipsă de încredere, posesivitate sau gelozie.

De partea cealaltă, răspunsul este și mai complex atunci când ne referim la „organul” care decide comportamentul bărbatului îndrăgostit. Oricât ne-ar plăcea să credem că atunci când există dragoste, numai inima primează, cert este că iubitul tău își va implica și mintea atunci când va face primele gesturi în iubire.

Sau cel puțin ar trebui să îți dorești ca iubirea sa să treacă și prin stomac, și prin minte, și prin inimă, fiindcă altfel este posibil să fie vorba doar despre un foc de paie atât de ușor de stins. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod