Jucăriile din carton născocite de o mamă cu doi copii: Imaginația nu cere bani

Nu trebuie să cheltuiești o grămadă de bani pe jucării scumpe pentru a-ți face copilul fericit - este convingerea unei mame care are doi copii. Ea demonstrează că te poți descurca și fără bani dacă îți folosești imaginația.

Sydney Piercey a găsit un mod de a menține un echilibru între protejarea mediului și timpul petrecut cu copiii, reciclând într-un mod creativ cutii de carton care altfel ar fi ajuns la gunoi și transformându-le în jucării amuzante.

Piercey a început acest proiect în joacă, pentru a-și ocupa cumva timpul în perioada carantinei și pentru a-și ține copiii ocupați într-un mod plăcut. Folosind cutiile de carton și alte mărunțișuri pe care le-a găsit în casă, a început să construiască cu meticulozitate replici foarte detaliate ale unor obiecte de uz casnic, precum mașina de spălat, toasterul sau mașina de spălat vase, dar și ale altor lucruri, precum un laptop sau camion de reciclare a deșeurilor.

Toate cutiile care ar fi sfârșit la gunoi s-au transformat în obiecte de care copiii nu se mai satură jucându-se cu ele, foarte realist realizate, cu butoane, sertărașe și alte accesorii - jucării care ar costa destul de mult dacă ar fi fost cumpărate din magazin.

Socotind câți bani ar trebuit să scoată din buzunar pentru a cumpăra jucării precum o cameră foto, fier de călcat, uscător de păr, casă de marcat cu POS și multe altele, rezultă o sumă importantă.



Dar nu numai banii contează - copiii nu mai sunt atrași de electronasnicele din casă, Sydney eliminând astfel și riscul unor defecțiuni sau al unor accidente.

Iată câteva dintre jucăriile pe care această mamă inventivă le-a creat din cutii de carton!

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod