Ce compatibilitate este între tine și iubitul tău, în funcție de numerologie

Dragostea este cel mai puternic sentiment pe care îl poate simți o persoană. Atunci când te îndrăgostești îți dorești ca relația să dureze la infinit, însă din păcate, nu se întâmplă întotdeauna așa. Dacă vrei să știi dinainte ce a pregătit Universul pentru voi doi, o modalitate foarte simplă este prin intermediul numerelor.
Află în continuare care este legătura dintre compatibilitatea relațiilor și numerologie, cum îți pot influența numerele calea vieții, modul în care gândești, simți și acționezi.   

Compatibilitatea intre tine si iubit: Numărul care îți influențează Calea Vieții

În diagrama de numerologie a unei persoane există mai multe numere, însă cel mai important este numărul care reprezintă Calea Vieții.
 
Acest număr se bazează pe data nașterii unice a unei persoane și poartă în sine o energie care influențează cine suntem ca indivizi și direcția în care mergem în viață.
El este cel mai complex număr ale unei persoane și de aceea este folosit și pentru a stabili compatibilitatea relațiilor de cuplu. Ne dezvăluie personalitatea și tipologia, modul în care gândim și acționăm, felul în care procesăm emoțiile și ne raportăm la ceilalți. El reprezintă esența sau ființa unei persoane, iar unele numere sunt mai compatibile decât altele.

Înțelegerea trăsăturilor pozitive și negative ale acestui număr reprezentativ îți poate spune multe despre tine însăți și despre persoana pe care o iubești, așadar află numărul tău și al partenerului tău și vezi dacă sunteți sau nu predestinați să fiți împreună.

Cum afli numărul reprezentativ pentru Calea Vieții

Acest număr se poate afla foarte ușor, prin adunarea cifrelor din componența datei tale de naștere, până vei obține un număr cu o singură cifră, de la 1 la 9, excepție făcând numerele 11,22 și 33, care au un statut special.
 
În ceea ce privește compatibilitatea, în numerologie se folosește numărul cu o singură cifră.
Iată, așadar, cum se stabilește Numărul reprezentativ pentru Calea Vieții sau Numărul Destinului și cum te ajută el să afli ce compatibilitate ai cu partenerul tău de viață. 

Scrie pe o foaie data ta de naștere, apoi începe să aduni cifrele între ele, până ce rezultatul se rezumă la o singură cifră. După ce ai aflat numărul Vieții tale, faci același lucru și pentru iubitul tău și apoi stabilești compatibilitatea. Numerologia te poate ajuta să-l înțelegi mai bine pe partenerul tău și-ți va oferii indicii despre cum să procedezi mai bine în cazul în care între voi apar diverse neînțelegeri.

Exemplu de calcul pentru compatibilitate

Data nașterii tale: 13.11.1990

Numărul Vieții pentru tine este 7 (1+3+1+1+1+9+9=25=2+5=7)

Data nașterii partenerului tău: 16.02.1989

Numărul Vieții lui este 9 (1+6+2+1+9+8+9=36=3+6=9)

După ce ai stabilit că numerele voastre sunt 7 și 9, caută mai jos să vezi dacă există compatibilitate între voi, din punct de vedere al numerologiei. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod