Când îți ignori femeia, nu faci altceva decât să o înveți cum să trăiască fără tine

Știi mitul conform căruia atunci când o persoană pare mai distantă și dezinteresată, ceilalți devin mai obsedați de aceasta? Mulți bărbați cred în continuare în mod greșit că atunci când îți ignori femeia, poți obține ceea ce vrei.
Aceștia cred că prin ignorarea acesteia o fac să îi urmărească și să fie mai aproape de ei. Unii oameni chiar cred că, dacă se poartă urât cu partenera, aceasta le va oferi mai multă atenție și iubire. Dar când îți ignori femeia, nu faci altceva decât să o înveți cum să trăiască fără tine. Iată de ce!

Îți ignori femeia? Aceasta învață să trăiască fără tine


Ei bine, mulți bărbați uită faptul că aceste tehnici de manipulare ar putea funcționa doar cu fete fără experiență, niciodată cu femei adevărate. O femeie adevărată știe ce vrea.
Aceasta este o persoană împlinită, care nu are timp de jocuri. Dacă ești pregătit să fii sincer cu ea, să o iubești și să te porți frumos, ea va face același lucru pentru tine. Pe de altă parte, dacă aceasta observă că nu ești sincer, dacă încerci să apelezi la diferite jocuri sau dacă nu ești serios în legătură cu relația, aceasta va pleca fără să se uite înapoi.

Pentru că știe că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, nu poți ignora acea persoană. Când iubești pe cineva, nu îți poți reține iubirea și afecțiunea, pentru că nu ar fi un lucru productiv.
O femeie adevărată iubește să fie iubită și prețuită și să primească atenție tot timpul. Vrea să fie sigură că o să fii alături de ea și că poate conta pe tine întotdeauna. Dacă nu îi oferi ceea ce vrea, te va părăsi. Atât de simplu este. De asemenea, mulți bărbați cred că într-o relație nu este foarte bine să își arate sentimentele adevărate partenerei. Uită că la baza oricărei relații de succes este sinceritatea. Iar o femeie adevărată valorifică sinceritatea mai mult decât orice.
Aceasta știe că nu poate avea intimitate adevărată cu un partener care minte.

Dacă vrei să ai o femeie adevărată în viața ta, închide telefonul când ești cu ea și concentrează-te doar la ea. Ai grijă de ea, iubește-o și fii atent. Și întotdeauna trateaz-o cu respect. Doar dacă te porți astfel cu ea se poate îndrăgosti de tine și te poate răsplăti cu mai multă iubire, iar acesta ar putea fi începutul unei relații frumoase bazate pe încredere, iubire și sinceritate.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod