Relatia cu un barbat nehotarat

Bărbații nehotărâți: De ce nu merită să-ți pierzi timpul


Vei fi nefericită

Așa cum se spune, speranța moare ultima. Iar atunci când ești într-o relație cu un bărbat nehotărât, speranța că el se va schimba și că totul va fi bine într-o zi este cea care te îndeamnă să mai stai și să aștepți răbdătoare. Dar chiar și în cazul în care îți găsești această răbdare de a aștepta, cel mai mare pericol este faptul că viața ta va fi presărată cu multe zile triste, distruse de dezamăgirile pe care ți le provoacă iubitul tău nehotărât.
În loc să-ți petreci viața într-o tristețe continuă, așteptând ca el să se hotărască, nu mai bine îți cauți fericirea în altă parte?

Îți pierzi încrederea în tine

Atunci când depinzi complet de toanele unui bărbat nehotărât, este inevitabil ca acest lucru să nu te afecteze din punct de vedere emoțional. Vei ajunge treptat să te întrebi dacă nu cumva este vina ta pentru că el nu își dorește ca relația voastră să evolueze, iar o astfel de gândire te va face să te îndoiești de tine și să îți pierzi încrederea în propria persoană.


Vei avea multe regrete

Timpul este cea mai importantă resursă pe care o avem. Iar dacă îți irosești cei mai frumoși ani ai vieții așteptând ca bărbatul de lângă tine să se hotărască dacă te vrea sau nu, vei ajunge într-un final să descoperi că ai acumulat foarte multe regrete. Este important să îți împui unele termene limită pe care i le poți acorda unui bărbat care pare nehotărât, astfel încât să nu descoperi că ai ratat ani buni din viață așteptându-l fără sens pe el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod