Cuplu pe canapea

Relaţii. Totul despre bărbatul narcisist: de ce te va face să suferi?

Narcisismul este dragostea exagerată, obsesia şi admiraţia unui individ pentru propria persoană. Iată cum te-ar putea face să suferi un bărbat narcisist

Observi cu uşurinţă dacă o persoană este narcisistă după tendinţa de a vorbi numai despre sine, de a se lăuda cu aspectul său fizic şi nu numai. Pentru că egoismul şi narcisismul merg mână în mână, este posibil ca o relaţie cu un astfel de bărbat să fie extrem de nocivă pentru tine.

Îţi va distruge încrederea în tine

Pentru că are senzaţia că el arată şi este minunat, bărbatul narcisist va considera că partenera sa de viaţă nu îl merită. Iar o astfel de părere dă naştere unor comportamente nocive la adresa femeii de lângă el.

Nu ar trebui să te mire dacă iubitul tău narcisist îţi va scoate în evidenţă defectele şi te va face să crezi că nu eşti suficient de bună pentru el.

Va fi infidel

O persoană narcisistă este convinsă că are numai calităţi, că este senzaţională, irezistibilă. Dar are nevoie ca şi cei din jur să îi confirme asta. În cazul unui bărbat narcisist, o astfel de atitudine se va putea materializa sub forma infidelităţii. Pentru a-şi demonstra sieşi că este irezistibil, va flirta în stânga şi-n dreapta.

Este convins că poate cuceri orice femeie, chiar dacă el este deja implicat într-o relaţie. Prin urmare, te poţi aştepta să fii înşelată în orice clipă de un astfel de bărbat.

Este indiferent faţă de sentimentele tale

Narcisiştii sunt de obicei foarte egoişti. Sunt convinşi că lor li se cuvine totul şi că merită mai mult decât ceilalţi. Din această cauză, relaţia cu o persoană narcisistă va fi foarte dificilă. Un bărbat obsedat de propria persoană va pune propriile nevoi, dorinţe şi necesităţi pe primul loc şi va fi foarte puţin interesant de ceea ce simte sau îşi doreşte partenera sa de viaţă.

Nu te aştepta să te asculte, să te înţeleagă şi să-ţi ofere sprijin atunci când ai nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod