Ador zambetul tau...

Un simplu zambet il face pe barbatul de langa tine irezistibil, potrivit unui studiu
"Imi face inima sa bata mai tare, imi lumineaza ziua cu zambetul lui din fiecare dimineata cand ma trezesc langa el, ma topeste pur si simplu. Ma face fericita", spune Ana despre zambetul iubitului ei.

Un sondaj realizat in Marea Britanie a descoperit motivul pentru care un barbat este irezistibil, si nu este vorba despre cheile de la o masina scumpa, aroganta sau un piept bine lucrat. Un look nebarbierit, valorile familiei traditionale, inteligenta emotionala si, mai ales, zambetul si umorul - acestea sunt caracteristicile care il fac pe un barbat sa fie irezistibil.

Pai chiar asa, carei femei nu i-ar face placere compania unui barbat amuzant, pus mereu pe glume bune (fara tente sexuale sau misogine)? Carei femei nu i-ar placea un barbat care sa o faca sa rada, mai ales atunci cand este trista? Desi uneori suntem superficiale si ne ghidam dupa aspectul fizic, in timp ajungem sa intelegem ca starea noastra de bine, fericirea nu poate fi intotdeauna langa un barbat ale carui atuuri sunt aspectul fizic si contul din banca.


O participanta la studiu din 10 spune ca nu a intalnit niciodata un barbat de la care sa nu-si poata lua ochii; in timp ce 43% dintre barbatii care au luat parte la sondaj au spus ca ei gasesc o femeie irezistibila doar pentru o zi sau doua, iar dupa o saptamana "merg iarasi la vanatoare", 6 din 10 femei spun ca "nu pot sa isi ia ochii" de la barbatul irezistibil mai mult timp. Conform studiului, 3 din 10 barbati si-au inselat iubita pentru ca nu au putut rezista farmecelor altei femei.    

In top 20 lucruri pe care femeile le considera irezistibile la un barbat, se numara: zambetul, glumele, privirea, grija pe care o poarta femeii de langa el, generozitatea neafisata, inteligenta emotionala si mentala, bratele puse in jurul trupului iubitei, abilitatea de a avea simtul ridicolului fata de propria persoana, latura usor perversa, dragostea fata de propria familie, pasiunea, optimismul, sa arate bine imbracat la patru ace, increderea in sine etc.


Iata si cateva din cele 20 de lucruri pe care barbatii le gasesc irezistibile la femei: un corp frumos, simtul umorului, un zambet frumos, felul in care miros, cum arata in fuste scurte si cu tocuri foarte inalte, picioarele lungi, optimismul, sa stie sa asculte, conversatiile intelectuale pe care le poarta etc.

"Chiar cred ca totul poate porni de la un zambet irezistibil, pe care daca stii sa il 'intretii', iti poate parea irezistibil in fiecare dimineata cand te trezesti alaturi de el", continua Ana.
"Acum cand parca femeile sunt mai superficiale ca niciodata, cand masina scumpa, portofelul plin de carduri si ceasul care straluceste sunt lucruri irezistibile si mai mult decat dorite, ceea ce este cu adevarat valoros este uitat, ignorat. Pentru mine ar fi ingrozitor daca nu as auzi macar din cand in cand: 'Ador zambetul tau!' sau "Esti amuzanta, glumele tale ma fac sa rad!' Este foarte trist sa ne axam mai mult pe partea materiala si sa 'inchidem ochii' la aceste simple zambete care ne fac viata mai frumoasa", concluzioneaza Ana.

Cate poate face un zambet? Mai multe decat iti imaginezi. "Poate salva o viata", dupa cum spune Mihaela. "Stiu ca pare mult spus, dar chiar asa este. Un zambet mi-a salvat viata, a reusit sa ma faca sa cred ca fericirea exista chiar si pentru mine. Zambetul iubitului m-a salvat de la o viata plina de tristete, suferinta si teama. Zambetul lui mi-a sters lacrimile de pe fata, mi-a redat optimismul si mi-a aratat ca poate exista iubire.
Si asta face in fiecare dimineata si nu am cum sa ii rezist si nici nu vreau sa ii rezist, pentru ca instantaneu imi 'deseneaza' si mie un zambet pe fata. Da, aceste lucruri marunte iti pot schimba existenta si te pot face fericita. Si da, un zambet mi-a salvat viata!"
, marturiseste Mihaela.  

Spre bucuria mea, am intalnit si barbati care nu sunt numai "iubitori de picioare, funduri si/sau sani", carora li se par irezistibile alte "parti" ale unei femei, si nu vorbim despre cele anatomice. Cristi imi spune ca face "colectie de ochi". De fapt, realizeaza un album cu poze ale femeilor cunoscute care au cei mai frumosi ochi, incredibili si irezistibili. "Privirea este foarte importanta. Pentru mine, irezistibile sunt femeile cu ochi frumosi, ochi care imi transmit ceva: bucurie, tristete, ingrijorare, ceva, orice... Cand ma uit la iubita mea, imi doresc sa simt ceva, sa imi vorbeasca atunci cand se uita la mine, nu e nevoie sa isi miste buzele, pentru ca privirea ei ma face sa inteleg totul.
Iar daca totul este completat de un zambet, ma pot declara fericit"
, marturiseste Cristi.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 15 Oct 2010, 12:59
    zimbetul si ochii...

    ¿hey cristi, unde publici albumul tau?¿ar fi pacat ca vreuna sa fim incluse in album si sa nu vrem,nu crezi?sau invers

    1
    0

  • adnana pe 9 Oct 2010, 10:42
    dragostea asta....

    intr-adevar, daca dragoste nu e...stiti raspunsul, dar cu zambetul asa e, un zambet te poate aduce in cele mai nestiute stari pe care nu crezi ca le poti avea vreodata...oamenii sunt frumosi doar atunci cand zambesc su sufletul...nu e nevoie de cuvinte...

    3
    0

  • alexxu pe 10 Sep 2010, 18:27
    mesaj

    Buna Nicoleta, vreau sa te felicit pentru toate articolele scrise (ti le-am citit cam pe toate) si as dori, bineinteles daca esti de acord, sa imi lasi o adresa de mail la care te pot contacta pentru ca m-ar interesa cateva lucruri despre job-ul tau. Astept un raspuns printre comentariile articolului.

    1
    1

  • Gabriella pe 9 Sep 2010, 17:39
    Zambete!!!

    Nu inteleg ce transmiteti prin aceste cuvinte decat atunci cand ma gandesc la semnificatia zambetului care-mi schimba ziua :) E un articol foarte reusit. Bravo!

    2
    1

  • nori pe 23 Iul 2010, 13:57
    Ador zambetul tau

    foarte frumos articol ! multumim

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod