Adevăratul motiv pentru care femeile nu îi pot schimba pe bărbații pe care îi iubesc

Iubirea este cel mai bun „medicament”. Poate vindeca rănile sufletești și poate elimina tipare negative de gândire.
Iar atunci cand doi oameni se iubesc, se pot inspira unul pe cealalt sa evolueze si sa faca totul pentru ca relatia sa functioneze. Sau cel putin asa ar trebui.

Cea mai importanta strategie pentru ca un cuplu sa reziste in timp si pentru ca relatia sa devina una cat mai frumoasa si puternica este aceea ca ambii parteneri sa aiba aceeasi viziune cu privire la ce inseamna o relatie fericita. Este necesar ca partenerii sa comunice si sa se puna de acord asupra fiecarui aspect care intra in discutie, cu privire la relatia lor.

Dar daca unul dintre parteneri are din start pretentia „nu incerca sa ma schimbi”, atunci care este viitorul relatiei? Este pregatita o astfel de persoana sa formeze un cuplu, sa se dedice vietii in doi?

Se spune ca exista trei persoane intr-o relatie – tu, partenerul tau si relatia voastra


Prin urmare, se pot schimba barbatii? Se pare ca nu, potrivit psihoterapeutului Rebecca Bullion, citat de yourtango.com.

Adevarul este ca barbatii au tendinta de a se simti emasculati si au senzatia ca nu sunt suficient de buni atunci cand o femeie vrea sa ii determine sa faca prea multe schimbari si „ajustari”, este de parere specialista. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod