Adam: Bărbații nefericiți își cumpără singurătatea

Există două categorii de bărbați


Cei care au cunoscut dragostea și nu ies, nu vorbesc, nu se implică cu femei care nu transmit ceva de la bun început și bărbații care ies cu oricine și vor să își aline cu orice preț orele alea de singurătate, de după job, sau dacă au un business care le ocupă mult timp din viață, vor o parteneră doar pentru o descărcare sexuală și instincte sălbatice necontrolate. Și să fim serioși, toți bărbații au instinctul ăsta! Vestea bună e că la un moment dat, instictul se poate îndrepta și către o singură femeie!

Ieșim în cluburi, agățăm pe Facebook, căutăm orice mijloc virtual sau real și ne agățăm de orice situație și circumstanță să abordăm o femeie care ne place, să îi câștigăm atenția și încrederea și dacă se poate, să vedem cum se îndrăgostește de noi. 

Suntem niște feline care pur și simplu vor să se hrănească, nesatisfăcute și nemulțumite, într-o perpetuă luptă contra cronometru


Când realizăm că anii 20 devin anii 30 și astfel schimbăm prefixul, ne uităm în urmă și vedem un trecut gol pe care nu îl putem schimba, ci doar vindeca atunci când ne hotărâm și ne mulțumim cu o singură femeie. Cea care ne completează, ne face să uităm trecutul, să trăim prezentul și să ne imaginăm viitorul. 

Nu sfătuiesc niciun bărbat să se folosească de femei, nu susțin și nu cred într-o dragoste ce vine pe parcurs, pentru că sentimentele și chimia sunt stări emoționale ce vin de la început. 

Uneori este suficient să ai o certă experiență emoțională, cât să te facă să realizezi ce e bine și ce e rău și astfel să înțelegi că fiecare om e unic și nimeni nu merită să sufere din pricina orgoliilor tale.

Singurătatea îți poate fi cea mai bună, prietenă, dar și cel mai mare dușman


Doar ea te definește ca om, te face să te descoperi, te face să te urăști sau să te iubești în aceeași măsură. Singurătatea te face puternic, te călește sau te distruge de la o zi la alta. 

Un bărbat trebuie să fi avut experiențe proaste, multe sau numai una intensă, cât să ajungă să fie capabil să aprecieze adevărata dragoste, cât să înțeleagă femeia, să îi tolereze stările emoționale prin care aceasta trece. 
 
O relație adevărată doar din punctul ăsta poate începe, când fiecare, prin prisma experiențelor prin care a trecut este capabil să depășească anumite temeri și frustrări, să și le recunoască și să-și asume orice trăire, oferind totul.
 

O relație este  o afacere, un risc asumat ce poate fi câștig, fericire sau pierdere.  Dar toți ne dorim, într-un punct  al vieții o următoare  care  fie  ultima…
 
Bărbații nefericiți își cumpără singurătatea. Sau cel puțin, mulți dintre noi credem că putem face asta. Dar ce te faci când oricâți bani ai avea, realizezi că nu poți cumpăra niciun gram de fericire? Ce faci când, în sfârșit, conștientizezi că fericirea nu e de vânzare, iar tu, ființă primitivă, nu știi cum să fii fericit?
 
Cu drag,
Adam 

De Adam
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod