8 trucuri pentru tine si el

Iti mai aduci aminte cand nu iti trebuia nimic altceva decat sa-ti petreci noaptea in bratele iubitului - iar somnul sa fie ultimul lucru care sa va ocupe timpul? Atunci cand...
Iti mai aduci aminte cand nu iti trebuia nimic altceva decat sa-ti petreci noaptea in bratele iubitului - iar somnul sa fie ultimul lucru care sa va ocupe timpul? Atunci cand niciodata nu era prea trarziu pentru a incepe o partida de amor chiar daca dimineata trebuia sa va treziti devreme?

Acum, in loc de sex, te gandesti la intalnirea ce va avea loc maine sau la cate si mai cate ai de facut in casa si (acolo unde este cazul) la copilul care trebuie dus la serbare. Sexul este inca satisfacator, dar fii sincera - este un pic cam monoton. Nu este insa tarziu sa intoci foaia si sa aduci inapoi noptile pline de pasiune. Iata si cateva trucuri care te vor ajuta:

1. Sexul trebuie sa fie o proritate. Atunci cand economisesti bani trebuie sa te rasfeti mai intai pe tine. Daca nu vei face asa, atunci cu siguranta vei cheltui bani pe altceva pana la sfarsitul lunii. La fel se intampla si cu viata ta sexuala. Daca nu-ti vei canaliza energia si timpul pentru a face dragoste, asta nu se va intampla niciodata. Asa ca iata ce trebuie sa stea in capul listei tale de prioritati. Fixeaza o data. Orice data. Si priveste cum se imbunatateste relatia ta!

2. Exploateaza placerea la maxim. Atingerea poate fi un stimulent sexual. Doar gandul ca este atinsa iti creeaza dorinta de mai mult.

3. Nu uita de lenjeria foarte sexi. Multe dintre noi o pastram pentru ocaziile speciale. Ce ai vrea sa porti daca te-ai dezbraca in fata lui Tom Cruise, Mel Gibson sau George Clooney? Cu siguranta ai prefera ceva mai mult decat vesnicul sutien de bumbac si chiloteii clasici. Si nu purta lenjerie sexi doar pentru iubitul tau. Ea poate fi si pentru tine un stimulent sexual - te va face sa te simti atragatoare.

4. Cititi-va ceva inainte de culcare. Si nu te gandi la cine stie ce poveste copilareasca. Citeste-i ceea ce ti-a placut tie cel mai mult dintr-o carte, ceea ce te-a impresionat. Poate ai vrea sa incepi cu niste fragmente care sa insinueze ceva? Sau poate ar fi mai bine sa decizi tu ce si cum.

5. Sa ai o lista cu dorintele tale. Daca ai putea sa faci orice cand vine vorba de sex, ce ti-ai dori cel mai mult? Ai vrea sa faci dragoste pe bancheta din spate a masinii intr-o parcare plina? Scrie pe lista toate visele si fanteziile tale. Apoi impartaseste-le iubitului tau. Si atunci cand te vei mai plictisi, vei sti cu siguranta ce trebuie sa faci.

6. Viseaza. Fanteziile sunt o sursa excelenta pentru a-ti incarca "bateriile" sexuale. Cu cat te gandesti mai mult la amor in timpul zilei, cu atat mai bine - si fara indoiala vei avea parte mai des de el. Nu rata placerea unui astfel de vis, pastreaza amintirea unui vis romantic cat mai mult posibil. Barbatii se gandesc la sex de nenumarate ori pe zi. Asta le permite sa fie meru pregatiti pentru actiune. Femeilor le permite sa raspunda mai repede provocarilor, ceea ce mereu a fost pe gustul barbatilor.

7. Nu trebuie sa ai o imagine negativa despre corpul tau! Succesul sexului sta... "intre urechi". Multe femei se gandesc ca nu arata destul de bine, asa ca din vina bietului corp nu mai vor sa faca amor. Acest lucru poate avea un efect negativ in viata de cuplu. De obicei barbatii sunt mai degraba "generosi" decat critici si accepta mai mult decat vor sa para. Nimic nu este mai captivant pentru un barbat decat o femeie care se simte sexi si este sigura pe sine, trecand peste toate imperfectiunile ei.

8. Arata si spune. Este ceva minunat pentru un barbat sa fie cu o femeie care stie exact ceea ce ii face placere - si nu se jeneaza sa-i arate! Daca nu esti atinsa asa cum iti doresti, ia-i mana si arata-i cum ai vrea sa fii atinsa. Sau atinge-te singura. Ca doar barbatii sunt cei care spun ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod