Cadou pentru iubit

6 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată pentru iubitul tău

Fiecare femeie vrea să aibă o relaţie fericită. Cu toate acestea, unele dintre ele fac prea multe sacrificii în numele iubirii!
Iată 6 lucruri pe care să nu le faci niciodată pentru iubitul tău:

Să încerci să îi rezolvi toate problemele


Chiar dacă partenerul tău are anumite probleme financiare sau la locul de muncă, niciodată nu ar trebui să încerci să îl salvezi de la toate necazurile sale. Făcând acest lucru, vei ajunge să convieţuieşti cu o persoană indecisă şi neajutorată care se teme să îşi asume resposabilitatea pentru viitorul său. Întodeauna trebuie să îţi aminteşti că eşti femeie, nu un sclav care se poate ocupa de tot.

Să îi faci cadouri scumpe tot timpul


Cel mai bine e să vă oferiţi reciproc daruri care sunt egale ca valoare. Oferirea de cadouri costisitoare iubitului tău, mai ales atunci când el nu îşi permite să facă la fel, îl poate face să se simtă prost şi ciudat.
Mai mult, dacă ai de-a face cu un bărbat lipsit de scrupule, e posibil ca el să se folosească de dragostea ta doar pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Să fii umărul pe care poate plânge


Spre deosebire de femeie, bărbaţii nu se îndrăgostesc de fetele cărora le pare rău sau le e milă de ei. Dacă eşti acolo pentru el emoţional şi spiritual, nu înseamnă că relaţia voastră e profundă şi împlinită. O femeie înţeleaptă îşi sprijină şi îşi inspiră partenerul pentru noi realizări, acesta fiind secretul unei relaţii reuşite şi fericite.

Să îi spui "Ce ţi-am spus eu?!"


Chiar dacă ai dreptate 100%, nu e nimic mai provocator decât întrebarea "Ce ţi-am spus eu?". Spunând acest lucru, îi arăţi iubitului tău că eşti mai deşteaptă decât el, iar asta îl va frustra.
Fiecare om trebuie să simtă că contează şi că este important. Afirmarea dominaţiei tale asupra lui nu te va ajuta să construieşti o relaţie armonioasă.

Să renunţi la viaţa ta personală şi la carieră pentru el


Doar pentru că o femeie a găsit dragostea vieţii ei nu înseamnă că trebuie să renunţe la prietenii şi la cariera ei. Din păcate, dacă îţi sacrifici plăcerile personale pentru a-ţi îngriji familia, partenerul tău îşi poate pierde interesul într-o zi. Cu cât ai o viaţă mai variată, cu atât vei fi mai apreciată de el, însă trebuie să eviţi extremele!

Să îţi schimbi înfăţişarea


Este minunat ca o femeie să vrea să arate bine pentru iubitul ei, dar dacă acesta îţi cere să îţi schimbi aspectul radical, atunci nu e el alesul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod