Fete care plâng

6 greşeli pe care le fac femeile în relaţia cu bărbaţii

Iată câteva greşeli pe care le faci fără să îţi dai seama şi care te fac să fii mai puţin atractivă pentru el!
Nu-ţi place să fii singură
Există o diferenţă între dorinţa de a fi cu adevărat într-o relaţie şi senzaţia de a fi condamnată în secret că nu eşti implicată în nicio relaţie. Problema că vrei neapărat să fii într-o relaţie poate crea acel sentiment că vrei doar pe cineva, nu contează dacă îţi place sau nu, iar bărbaţii văd asta. Această energie îl pune pe scaunul şoferului şi omoară ocazia de a te câştiga. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie, faptul că nu te simţi confortabil cu propria ta persoană va da curs unor serii întregi de situaţii greşite, pentru că singurătatea e mai înspăimântătoare decât orice pentru tine.

Crezi că un bărbat îţi poate aduce fericirea
Relaţiile nu sunt leacul pentru rezolvarea problemelor tale.
În timp ce dragostea este una dintre cele mai frumoase experienţe transformatoare, aşteptarea unui bărbat pentru a te face fericită e pur şi simplu nerealistă. A fi fericit cu viaţa ta aşa cum este deja este un secret uriaş pentru a atrage un bărbat bun lângă tine. Oamenii sunt atraşi magnetic de oamenii fericiţi. Mai întâi trebuie să fii fericită şi apoi iubirea şi relaţia vor apărea în viaţa ta.

Eşti prea dornică să ai copii sau o familie
Să găseşti un bărbat cu care să îţi întemeiezi o familie este un lucru uimitor. Şi, cu siguranţă, nu este greşit să îţi doreşti copii. Problema este că, atunci când femeile caută un bărbat cu care să aibă o familie, uneori acesta vrea mai mult să se îndrăgostească şi să aibă o relaţie frumoasă.
Căsătoria şi copiii sunt lucruri foarte importante pentru bărbaţi, iar atunci când văd că o femeie este atât de concentrată pe familie şi prea puţin pe etapele care trebuie parcurse până acolo, atunci se produce o rupere completă. Doreşti să nu pierzi timpul, dar cunoaşterea nu se produce după primele două întâlniri.

Eşti prea independentă
Ai fost crescută pentru a fi capabilă. Dar ar putea dura ceva până să îţi dai seama că a fi capabil nu înseamnă să nu accepţi ideile nimănui sau să ştii întotdeauna mai bine. Independenţa este minunată, dar ţine cont că nu înseamnă acelaşi lucru cu aroganţa. Dacă eşti înnebunită după control, atunci e posibil să ucizi atracţia pe care bărbatul din faţa ta o are pentru tine.


Pui bărbatul în centrul lumii tale
Toate lucrurile minunate care vin odată cu relaţia ta sunt extraordinare. Dar, dacă renunţi la visurile şi pasiunile tale pentru a petrece tot mai mult timp cu un bărbat, atunci vei ajunge să suferi. El va observa că lumea ta se învârte în jurul lui şi aceasta e o mare responsabilitate pentru oricine. Mai devreme sau mai târziu, resentimentele vor apărea şi vă vor deteriora relaţia. Nu trebuie să te vinzi pentru iubire, ci exact opusul. Ţine puternic de ceea ce îţi place. Nu face niciodată din partenerul tău un hobby sau un obiectiv, pentru că te va răni în moduri în care nici nu îţi poţi imagina. Nimic nu e mai atrăgător decât lumina care se aprinde în ochii unei persoane care vorbeşte despre pasiunile sale.


Ai convingeri negative despre bărbaţi
Preconcepţiile femeilor despre bărbaţi sunt o barieră pentru aceştia. Dacă ai suferit de câteva ori din cauza anumitor bărbaţi sau ai avut o relaţie urâtă cu tatăl tău, îţi va fi dificil să ai încredere şi să înţelegi bărbaţii. Acest lucru te va împiedica să atragi un om bun lângă tine. Dacă crezi că toţi îşi doresc doar sex sau că nu pot fi fideli, vei atrage exact aceste situaţii. Bărbaţii simt dacă nu ai încredere în ei, iar asta ucide toată atracţia. Fă tot posibilul pentru a opri generalizarea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod