Dragoste adevărată

Dacă nu simţi aceste 10 lucruri, înseamnă că nu e dragoste adevărată

V-aţi întâlnit, v-aţi cunoscut şi v-aţi îndrăgostit. Dar e dragoste adevărată între voi?

Să cauţi acea persoană specială a devenit o prioritate pentru mulţi. Este posibil să nu fie uşor, dar majoritatea oamenilor sunt capabil să găsească pe cineva de care să se îndrăgostească. Dar nu toată lumea ştie să menţină flacăra iubirii vie şi să o facă să crească pe parcursul trecerii timpului.

Dacă nu întâlneşti aceste 10 lucruri în relaţia ta, înseamnă că nu vă iubiţi şi nu aveţi un viitor împreună:


Romantism
Cu toţii ştim sentimentul. Ne întâlnim, ne cunoaştem şi ne îndrăgostim. Când suntem cu acea persoană, lumea noastră este întoarsă cu susul în jos. Preferăm să fim cu ea decât să mâncăm, să dormim sau să muncim. Plutim când ni se răspunde tot cu dragoste şi ne prăbuşim când pare că dragostea noastră este în pericol.

Dorinţa de uniune
Dorinţa e strâns legată de romantism.

Vrem să ne îmbinăm trupurile, minţile şi spiritele. Intensitatea orgasmică nu e doar o plăcere, e vorba despre dorinţa de a împărtăşi inimile, sufletele, atomii şi electronii. Vrem să ne pierdem şi să găsim divinul.

Suntem noi împotriva lumii
Ce este dragostea? Ei bine, dorinţa de a nu te mai simţi singur. Suntem acum parte a unei perechi, simţim puterea a doua persoane şi bucuria de a fi noi. Suntem încă în lume, dar lumea pare a fi fundalul. Noi doi suntem centrul şi lumea este acolo să ne sprijine şi să ne primească.

Dorinţa de a crea
Creaţia primară, motivul pentru care suntem fiecare aici, este că un bărbat şi o femeie s-au unit şi au dat viaţă altor suflete. Dar într-o lume cu prea mulţi oameni, noi creăm şi artă, muzică, un cămin şi alte daruri pentru omenire.


Deziluzie
Luna de miere se încheie, dezamăgirea intră. Partenerul nostru pare să se schimbe, nu mai e cel care credeam că e şi nu ne mai oferă ceea ce ne dorim. Ne întrebăm dacă am greşit cu ceva şi începem să ne întoarcem în timp şi să căutăm ce lipseşte.

Incompatibilitate
Incompatibilitatea este motivul iubirii adevărate. Când devenim dezamăgiţi de partenerul nostru, adesea simţim că am deveni incompatibili. Dar când recunoaştem că dezamăgirea poate însemna renunţarea la unele iluzii, putem să începem să credem că incompatibilitatea nu e un lucru rău. De fapt, ea ne permite să învăţăm unde se ascund rănile noastre.

Ne descoperim sinele rănit
Făcând abstraţie de partenerul nostru, suntem obligaţi să privim înăuntru.
Simţim durerea traumei cu care trăim cu toţii de a fi crescut în familii care nu ne-au satisfăcut în mod adecvat nevoile. Recunoaştem că sperăm că partenerul nostru ne va face să fim întregi. Căutăm dragoste în toate locurile greşite.

Îmbunătăţirea bolii
Toată lumea se îmbolnăveşte, dar asta nu e un lucru chiar atât de rău. Boala poate fi cel mai bun învăţător, cel mai bun ghid al nostru. Fie că e vorba de deprimare sau cancer, învăţăm împreună lecţiile bolii şi ne vindecăm. Dar dacă nu poţi să te ocupi de partenerul tău bolnav, atunci singur nu eşti îndrăgostit.

Renunţarea la frică
Toate nefericirile şi bolile noastre se bazează pe frică. Ne e teamă să pierdem ceea ce avem sau să nu primim ceea ce avem nevoie.
Întotdeauna avem două opţiuni: Ne hrănim frica sau ne hrănim dragostea? Indiferent de alegere, devine mai puternic.

Acceptarea faptului că dragostea reală şi de durată e o călătorie, nu o destinaţie
Iubirea reală şi de durată e ceva ce creăm în fiecare minut din fiecare zi. Este cel mai dificil lucru pe care îl facem în vieţile noastre, dar, de asemenea, şi cel mai simplu. Simplu nu înseamnă întotdeauna şi uşor. Învăţarea de a iubi este şcoala vieţii, unde admirea e gratuită, însă te va costa tot ce ai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod