5 moduri în care îți enervezi fără să vrei partenerul

Tu și iubitul tău sunteți cei mai buni prieteni, parteneri de distracție, sprijin unul pentru celălalt și vă înțelegeți dintr-o privire. Dar nimeni nu e perfect, nu-i așa?
Este imposibil să nu vă enervați reciproc din când în când, în mod neintenționat. Dacă tu știi deja ce te enervează la el, poate că ar trebui să afli și cum îl enervezi tu pe el, fără să-ți dai seama. Iată șase moduri prin care în mod sigur îl scoți din minți:

Faci curățenie după ce a făcut el curățenie

S-a oferit să dea cu aspiratorul prin casă, dar după ce termină, strâmbi din nas și mai dai și tu o dată? Sau a strâns hainele și nu îți place cum le-a împăturit, astfel că strici tot ce a făcut și o iei de la capăt? În mod sigur aceste gesturi îl enervează la culme pe iubitul tău. Simte că nu îi apreciezi munca, iar cu timpul nici nu-și va mai dori să contribuie la treburile casnice.
Stabiliți care sunt lucrurile "de neiertat", de tipul vase lăsate în chiuvetă, masa nestrânsă etc., și trecu cu vederea micile detalii. Poți supraviețui dacă prosoapele nu sunt împăturite la dungă.

Te plângi mereu

Fie că ai avut o zi proastă, nu îți place cum îți vine noua rochie sau doar ai nevoie de un compliment, poate fi epuizant pentru partenerul tău să fie cel care să-ți facă permanent galerie. Atunci când te plângi constant și te aștepți ca iubitul să fie cel care te încurajează nu faci decât să-l epuizezi psihic și chiar să-l enervezi. În loc să te văicărești constant, găsește în fiecare zi un lucru de care să fii mândră sau recunoscătoare.
În afara faptului că iei o povară de pe umerii partenerului tău, ai șanse de a-ți îmbunătăți încrederea în sine.

Ești lipită de telefon

Este adevărat că imaginile de pe Instagram și postările de pe Facebook pot fi captivante, la fel și discuțiile cu fetele pe WhatsUp, dar faptul că ești permanent cu ochii în telefon îl face pe iubitul tău să se simtă ignorat și lipsit de importanță. Iar atunci când vorbește cu tine și tu nu reții nimic pentru că ești absorbită de telefon în mod sigur se enervează. Abține-te să butonezi telefonul fără oprire sau stabiliți o perioadă din zi în care niciunul dintre voi să nu folosească telefonul când sunteți împreună.

Nu îl asculți

Femeile simt nevoia să fie ascultate și înțelese. Dar există concepția greșită că bărbații nu își doresc același lucru.
Dacă tu vrei ca el să fie ochi și urechi atunci când vorbești, este firesc ca și tu să te comporți la fel. Nu înseamnă că trebuie să arăți un interes fals pentru lucrurile care ți se par plictisitoare, dar când vine vorba de discuțiile serioase, este obligatoriu să fii prezentă și să îl asculți cu atenție. Relația voastră va avea numai de câștigat. 

Îl întrerupi când sunteți cu prietenii

Este grozav că tu și iubitul tău vă cunoașteți atât de bine încât puteți să vă terminați frazele unul altuia. Dar să faci asta când sunteți cu prietenii, poate fi foarte frustrant și chiar umilitor.
Lasă-l să termine povestea pe care a început-o, fără să intervii sau să-l completezi, decât dacă îți cere detalii sau nu își mai amintește unele informații.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod