5 modalități să treci mai ușor peste carantină dacă ești departe de iubitul tău

Din păcate, carantina sau izolarea ne-a prins departe de cei dragi pe mulți dintre noi. Și nu e deloc ușor!
Așadar, dacă ești blocată în casă departe de iubitul tău, iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a trece mai ușor peste această perioadă și pentru a-ți menține relația echilibrată:

Gândește pozitiv


În loc să privești izolarea drept cel mai rău lucru care ți s-a întâmplat, ar trebui să adopți o atitudine pozitivă. În loc să privești criza drept un blocaj, ia-o ca pe o oportunitate de a găsi modalități noi și creative pentru a te simți cât mai aproape de persoana iubită.
Probabil sună nebunesc, dar trebuie doar să fii pozitivă pentru a profita la maximum de această situație.

Apelurile video în locul mesajelor


Da, sms-urile sunt cea mai simplă și comodă modalitate de a păstra legătura cu partenerul. Puteți vorbi despre o mulțime de lucruri, să râdeți sau să vă contraziceți, dar nu este o conversație reală. Mesajele scrise sunt impersonale în comparație cu apelurile video. A te auzi și vedea în același timp cu el e cel mai bun înlocuitor pentru contactul fizic de altădată.


Mesaje directe pe social media


Dacă vezi o postare amuzantă pe rețelele de socializare, o vei trimite prietenilor tăi astfel încât să puteți râde împreună. Astfel, ei vor vedea că te-ai gândit la ei. Uneori, unele postări ne inspiră și stârnesc chiar conversații profunde. Fă acest lucru și cu partenerul de viață, va avea același efect!

Citește și: 5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au în comun
 

Urmăriți aceleași emisiuni/filme împreună


Nimic nu unește doi oameni mai mult decât să urmărească aceleași emisiuni sau filme în același timp, ca și cum ar fi unul lângă celălalt.
Mereu se găsește ceva de râs sau de vorbit în afara conversațiilor tipice. Poate părea imposibil, dar există o mulțime de modalități de a face acest lucru. O aplicație numită Zoom îți permite să faci videochat în timp ce vizionezi Netflix, iar Netflix Party sincronizează ecranele pentru a evita timpul de întâziere.

Întâlniri romantice virtuale


Acum când restarantele sunt închise, ieșitul la cină pare o amintire din trecutul îndepărtat. Dar asta nu înseamnă sfârșitul întâlnirilor romantice! Tu și partenerul tău puteți comanda separat preparate gătite, iar apoi printr-un apel video puteți lua cina împreună.
Acum este o întâlnire virtuală!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod