persoane infidele verigheta

5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au în comun

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care a fost înșelată sau a înșelat...sau poate am trecut chiar noi prin asta. Cert este că infidelitatea există la scară largă și produce multă suferință.
Indiferent dacă e vorba despre un sărut sau despre contact intim, trădarea este trădare.

  • 5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au în comun


1. Persoanele infidele preferă muzica rock


Deoarece muzica și sexul merg mână-n mână, cercetătorii au descoperit că atunci când vine vorba de infidelitate, 41% dintre persoanele care calcă strâmb preferă muzica rock în defavoarea celorlalte genuri. După aceea, urmează muzica pop, muzica clasică și muzica rap/hip-hop.

2. Când femeile înșală, e treabă serioasă


Din anumite motive, se spune că bărbații sunt mai predispuși la infidelitate decât femeile.

Dar nu e deloc așa! Nu numai că femeile înșală, dar studiile au descoperit că acestea se și implică emoțional, spre deosebire de bărbați care caută doar contact fizic. Implicarea emoțională distruge majoritatea relațiilor, pe când în cazul unei nevoi fizice ar putea exista o șansă de împăcare sau de continuare a relației.  

Citește și: 7 lucruri pe care bărbații le ascund de femei
 

3. Persoanele infidele sunt adesea fericite în relațiile lor


Infidelitatea nu înseamnă neapărat că cel care calcă strâmb consideră că relația în care e implicat este un eșec total.
Deși nu trebuie generalizat, majoritatea celor care comit adulter sunt destul de fericiți cu viața lor de cuplu și nici nu caută să se despartă. Potrivit unui studiu al Universității Rutgers, 56% dintre bărbații care au avut aventuri erau mulțumiți de partenerii lor, în timp ce 34% dintre femeile care au înșelat erau, de asemenea, mulțumite în relația lor.

4. Infidelii înșală, de obicei, cu o persoană pe care o cunosc


Poate fi liniștitor să te gândești că, dacă partenerul tău te va înșela, va fi doar o aventură de-o noapte cu o persoană pe care nu o va mai vedea niciodată.
Dar, majoritatea celor care înșală tind să o facă cu persoane din jurul lor, din cercul lor social. Cel mai comun loc pentru o aventură este locul de muncă. Cercetările au descoperit că 85% din cazurile de infidelitate se produc în rândul colegilor, apoi prietenilor sau vecinilor.

5. Bărbații înșală pentru a-și "salva" căsnicia


Poate suna ridicol, dar, potrivit specialiștilor, bărbații cred că dacă înșală își pot salva căsnicia. Pentru o femeie este greu sau chiar imposibil să accepte acest concept, dar creierul bărbaților funcționează destul de ciudat, nu?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod