Soţ ideal

10 semne că ţi-ai găsit soţul ideal

Nimeni nu e perfect în această lume, dar când ne îndrăgostim noi credem că am găsit partenerul ideal care întruchipează tot ce e mai bun, frumos şi adevărat.
După un timp, s-ar putea să începem să avem îndoieli cu privire la alegerea persoanei potrivite.

Conform BrightSide, iată 10 semne care îţi arată că ai găsit soţul perfect:

Nu se teme de dificultăţi şi este pregătit să rezolve orice problemă


Un bărbat adevărat nu spune numai cuvinte frumoase, ci ia şi măsuri decisive. În situaţii dificile, el este întotdeauna acolo să îţi sară în ajutor sau să-ţi ofere un umăr pe care să plângi.

Poate să pregătească cina singur


Femeile moderne cred că un bărbat adevărat este acela care ştie să gătească, iar asta îl face un soţ ideal. Şi nu trebuie neapărat să facă ceva special, chiar dacă taie un pepene şi îl aranjează frumos el va face o femeie fericită.

Te va sprijini întotdeauna, chiar dacă ai făcut o greşeală gravă


Cu toţii facem greşeli şi, când se întâmplă, cei dragi ar trebui să fie mereu de partea noastră. Soţul tău trebuie să te susţină mai degrabă decât să te învinovăţească.

Acordă atenţie detaliilor


Acest lucru nu înseamnă că partenerul tău trebuie să cunoască fiecare detaliu al vieţii tale sau să-şi amintească ce purtai în ziua în care te-a întâlnit. El trebuie să ştie lucrurile care contează pentru tine, spre exemplu cât zahăr îţi pui în ceai şi care e melodia ta preferată.

E isteţ, nu doar inteligent


Ţi-ar putea fi de folos cineva care ştie să-ţi explice cum stă treaba cu fizica cuantică, dar e mai important să ai alături un om care poate găsi o cale de ieşire din problemele obişnuite ale vieţii. Dacă partenerul tău poate să îţi dea un sfat atunci când te cerţi cu mama ta, atunci eşti foarte norocoasă.


Ştie cum să te înveselească


Când te simţi rău, partenerul tău ştie mereu să te facă să-ţi revii. El va spune o glumă bună, te va sprijini sau va face alte lucruri care te vor face să te simţi mai bine.

Ştie să facă compromisuri şi să negocieze


Un soţ ideal poate găsi un limbaj comun cu ofiţerii de poliţie, instalatorii sau femeile care plâng fără să apeleze la ameninţări sau mită. El poate chiar să se ocupe de vecinul tău care te deranjează.

Nu uită de problemele tale imediat ce pleacă de acasă


Bărbaţii consideră că este dificil să se concentreze asupra mai multor sarcini la un moment dat. Dar o persoană care te iubeşte face întotdeauna din problemele tale o prioritate şi nu le aruncă în spate.

Opinia ta contează pentru el


Relaţia dintre soţ şi soţie nu trebui să se rezume doar la trăitul împreună, trebuie să devină, de asemenea, prieteni şi consilieri unul pentru altul. Să învăţaţi să luaţi decizii împreună este un element crucial al unei căsnicii fericite.


Te ajută la treburile casnice


Dacă soţul tău te apreciază şi te respectă, el nu te va lăsa niciodată să te simţi servitoarea lui personală. El înţelege că oboseşti la locul de muncă şi astfel e întotdeauna dispus să te ajute la curăţenie. În plus, a face treburile casnice împreună e o modalitate excelentă de a termina mai repede şi de a petrece mai mult timp împreună.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod