15 semne că vrea să se despartă de tine

Despărţire

Dacă vrei ca acest moment să nu te ia prin surprindere, iată 15 semne de avertizare că urmează să te părăsească!
1. Discuţiile dintre voi sunt forţate

Se întâmplă tot mai des să nu aveţi ce discuta şi să trebuiască să îl interoghezi pentru a scoate ceva de la el? Un om care nu e fericit în relaţie, în general, nu va dori să vorbească cu partenerul său mai mult decât trebuie.

2. Simţi că trebuie să te porţi cu mare grijă cu el

Dacă simţi că trebuie să te porţi ca cu un ou cu el de frică să nu se spargă, atunci e momentul să te confrunţi cu realitatea.

3. Are tot timpul ceva de comentat cu privire la tine

Există două motive pentru care un om ar face asta cuiva: dacă te urăşte sau dacă încearcă să te facă pe tine să îl urăşti. În oricare dintre cazuri, relaţia e pe terminate.

4. Te chinui să îl faci să fie afectuos cu tine

Bărbaţii sunt mereu afectuoşi cu femeile de care sunt atraşi. Dacă trebuie să îl forţezi sau să să îl implori să fie aşa, înseamnă că nu e fericit cu tine.

5. Tragi de el ca să petreceţi timp împreună

Dacă trebuie să îţi planifici din timp ca să vă vedeţi şi nici atunci nu e punctual sau nu apare, motivul nu e că e prea ocupat. E clar că urăşte compania ta şi a încetat să te mai pună pe primul loc.

6. Te simţi mai singură cu el, decât fără el

Dacă simţi acest lucru, înseamnă că relaţia e aproape de final. Dacă te simţi singură relaţie, sigur aceasta nu va putea fi salvată doar de tine.

7. A început să fie furios şi se plânge mereu de relaţia cu tine

Dacă a făcut o obişnuinţă din a fi nervos cu tine şi de a-ţi reproşa diverse lucruri din relaţie, atunci nu e fericit cu tine.

8. Te-a scos din activităţile lui

Dacă obişnuia să fii prima căreia îi spunea că trebuie să meargă la o nuntă şi vrea să îl însoţeşti, iar acum se întâmplă total opusul, înseamnă că vrea să te scoată din viaţa lui.

9.
Pare că e agitat, supărat sau deranjat tot timpul


Deşi acest lucrui ar putea fi un semn al depreisie, ar putea fi şi un semn că nu e deloc fericit cu tine.

10. Glumeşte pe tema despărţirii

Multe adevăruri se spun în glumă. Când glumeşti despre ceva de genul acesta des, înseamnă că nu mai iubeşte viaţa alături de tine.

11. Când sunteţi împreună, îşi verifică constant telefonul mobil şi e distant

Dacă pare mereu că se află într-un ţinut cu forţa, e posibil să nu se mai simtă confortabil în preajma ta. Caută o scuză să se deconecteze de la tine şi de la relaţia voaastră.

12. L-ai prins spunând lucruri urâte despre tine pe la spate

Acesta e unul dintre semnele care ar trebui să îţi spună că trebuie să vă despărţiţi imediat. E clar că nu are respect faţă de tine şi nu are nicio problemă în a şterge pe jos cu tine. E clar că se simte mizerabil în relaţie şi îţi e frică să îţi spună adevărul în faţă.

13. Nimic din ce faci nu e suficient de bine pentru el

Dacă nu îţi place de cineva, nu îi poţi arăta apreciere, indiferent cât ai încerca. Dacă simţi că toate gesturile nu sunt observate de el, dar mai grav, sunt criticate, atunci nu te afli într-o relaţie sănătoasă.

14. Prietenii lui au început să se poarte foarte ciudat cu tine

Dacă au fost mereu drăguţi, dar au început să se răcească, e posibil ca acest lucru să sugereze faptul că partenerul tău le-a spus câteva lucruri urâte despre tine, sau despre relaţia voastră.

15. Tu faci totul în relaţie


Simţi că în relaţia actuală tu depui 90 la sută din efort pentru a o face să mai existe? Dacă despre asta e vorba, partenerul tău nu e fericit şi e pe cale să se elibereze.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod