10 semne că relația ta nu este pe drumul cel bun și că trebuie să te desparți de partener cât mai repede

Dependența de partener


Această situație se regăsește de obicei în cazul femeilor tinere care nu muncesc, nu au copii, stau acasă toate ziua, nu au prieteni sau hobby-uri. Acest lucru este foarte nesănătos și se termină întotdeauna cu o despărțire dureroasă.

Regretul de a vă fi cunoscut


Dacă nu există absolut niciun sentiment pozitiv cu privire la momentul în care s-au cunoscut, nici măcar un zâmbet sau un gând cald, acesta este de obicei un semnal de alarmă serios. Înseamnă că cei doi sunt nemulțumiți și nefericiți de mult timp sau că ceea ce se petrece între ei este atât de copleșitor încât le este imposibil să acceseze sentimentele de la începutul relației lor.

Independența totală în cuplu


Să faci lucrurile separat sau doar ce vrei fiind într-o relație cu cineva este un semnal de alarmă important. Exemple precum luarea unui împrumut fără știrea celuilalt sau planificarea călătoriilor personale fără a-l consulta pe celălalt duc garantat la despărțire.

Mentalitatea de a rămâne împreună pentru copii


Decizia de a rămâne împreună pentru copii este o mentalitate extrem de nesănătoasă. Copiii sunr mult mai deștepți decât ai crede și, dacă părinții lor nu se iubesc, vor vedea acest lucru.

Dacă copiii sunt cu adevărat prioritatea, cuplul va învăța fie să remedieze relația, fie să îi pună punct.

Părinții și socrii mult prea prezenți


Atunci când un partener se aliază cu părinții săi și îi sună pe difuzor în timpul certurilor din cuplu sau adesea îl vorbește de rău pe celălalt în fața lor, cuplurile respective fie se despart, fie rămân într-o căsătorie nefericită ani de zile.

Sursă: brightside

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod