10 lucruri pe care le poți face pentru ca el să-ți rămână fidel sau pentru a-l împiedica să te înșele din nou

Infidelitatea este o problemă imensă în relații, deoarece implică minciună, necinste și ticăloșie. Este firesc să vrei să știi cum să faci un bărbat să rămână fidel dacă nu vrei să te confrunți cu toate acestea!

Indiferent dacă ai fost înșelată înainte sau pur și simplu vrei să știi cum să-l faci pe partenerul tău să-ți rămână fidel, este important să înțelegi mai întâi de ce bărbații înșală femeile pe care le iubesc.

Citește și: 10 semne că amândoi sunteți pregătiți să spuneți „DA”

Majoritatea bărbaților nu înșală pentru că nu mai sunt îndrăgostiți de partenera lor. Mai degrabă, bărbații căsătoriți spun că înșală pentru că vor mai multă varietate în viața lor sau pentru că simt că există un gol undeva în viața lor pe care cred că soția, pur și simplu, nu îl poate umple.

Unii bărbați se plâng că s-au plictisit. Sau spun că vor să se simtă adorați de partenerele lor. Sau vor să-și afirme libertatea. Sau s-au săturat să se simtă că nu sunt în stare de nimic și că doar dezamăgesc. Discuția este amplă și nu vom diseca azi motivele, ci doar ceea ce poți face pentru a evita infidelitatea.

Având în vedere aceste lucruri, iată 10 lucruri pe care le poți face pentru ca el să-ți rămână fidel sau pentru a-l împiedica să te înșele din nou:


1. Fii dispusă să inițiezi sexul

Mulți bărbați văd interesul pentru sex ca o măsurare a propriei dorințe.
Ajută-l pe iubitul sau soțul tău să se simtă dorit, asigurându-te că știe cât de mult îl vrei.

2. Fii deschisă să experimentezi lucruri noi

E ușor să cazi în capcana confortului, iar teama de necunoscut te poate împiedica să fii deschisă la diferite experiențe, mai ales sexuale. Spune-i iubitului sau soțului tău că ești dispusă și dornică să încerci lucruri noi.

Nu e vorba să încerci lucruri care ți se par respingătoare de-a dreptul, ci de a-ți deschide mintea la ideea de a fi jucăușă și de a experimenta și ceva nou cu bărbatul pe care îl iubești.

3. Nu îți schimba prea mult aspectul fizic pentru el

Uneori, într-o relație, o femeie poate încerca prea mult să schimbe modul în care arată pentru a-i face pe plac partenerului. Bărbații intră în relații cu o imagine foarte clară a aspectului unei partenere și acest lucru este adesea într-un contrast puternic cu cine este acea persoană de fapt.

Femeile depun eforturi pentru a deveni persoana pe care partenerul lor și-o dorește și, prin asta, ele se pierd. Apoi, într-o zi, bărbatul își dă seama că asta i-a cerut, dar nu mai este sigur că este ceea ce își dorește cu adevărat.

Păstrează un sentiment de sine sănătos în relația ta și fii naturală, fii tu așa cum ești, nu încerca să fii altfel.

4.
Ai grijă să nu devii obsedată de control


Adesea, fără să ne dăm seama, când intrăm în relații, încercăm să controlăm cealaltă persoană, astfel încât să facă ceea ce funcționează cel mai bine pentru noi.

Acest lucru presupune obiceiuri distructive, precum plângerea, învinovățirea, criticarea, jignirea, pedepsirea, mituirea sau recompensarea pentru a-l putea controla.

5. Asigură-te că știe cât de mult îl apreciezi

Uneori, când femeile se îndrăgostesc și se căsătoresc, încep să trăiască un sentiment fals de siguranță. Amintește-ți, a fi într-o relație cu cineva este o acțiune voluntară. O persoană poate pleca oricând.

Odată cu ratele crescute de divorț din ultima vreme, trebuie să ne amintim cât de important este să menții o relație pozitivă, nu doar să dobândim una.

Înțelegerea reciprocă a stilurilor de comunicare poate ajuta în acest sens.

6. Încurajează-l să-și ia timp doar pentru el

Unii bărbați înșală pentru că încep să se simtă captivi în relație. O aventură le poate oferi sentimentul de libertate pe care îl pierd într-o relație.

Lasă-i timp pentru sine fără tine. Nu încerca să monopolizezi tot timpul partenerului tău.
Fii deschisă la timp petrecut separat pentru ca el să-l petreacă cu prietenii și să facă ce-i place, astfel încât să nu simtă că nu are libertate.

7. Fii conștientă de sentimentele tale

Femeile sunt maestre în a-și folosi emoțiile pentru a transmite mesaje fără să spună un cuvânt. Comunicăm furie, tristețe și dezamăgire partenerilor noștri.

În loc să ia asta ca pe un indiciu pentru a schimba ceva ce fac greșit, unii bărbați încep să-și caute altă parteneră care să-i idolatrizeze așa cum ai făcut-o și tu înainte. Nu uita, bărbatul tău vrea să știe că te aprinde, nu că te dezamăgește constant.

8. Prioritizează-ți relația

Adesea, când un bărbat înșală, vei descoperi că și femeia are o aventură, dar nu una de natură sexuală, ci mai degrabă socială.

Această aventură ia forma prioritizării a ceva, orice, dar nu a relației. Poate fi vorba despre locul de muncă, copii, o rudă bolnavă, o organizație caritabilă sau orice altceva care îl pune pe bărbat undeva spre finalul listei ei de priorități.

Prioritizează-ți relația față de orice altceva. Aceasta este relația care vrei să dureze toată viața. Alte lucruri vor dispărea și relația va rămâne acolo dacă ai grijă de ea.


Fă-l să se simte ca o prioritate în relație!

9. Învață-i limbajul iubirii

Dacă nu ești familiarizată cu "Cele cinci limbaje ale iubirii" ale doctorului Gary Chapman, ar trebui să te documentezi mai bine. Acest lucru are un puternic potențial de a salva căsniciile.

Învață limbajul iubirii partenerului tău și vorbește-i pe limba lui în mod regulat. El va ști că e iubit și îți va rămâne fidel atunci când îți exprimi dragostea în limba lui, ceea ce îl va împiedica să înșele.

10. Recunoaște-i tiparele de relație

Unii bărbați cred pur și simplu că e scris în genele lor să aibă relații sexuale cu cât mai multe femei sau cu câte femei pot.

Daca aceasta este credința iubitului sau soțului tău, probabil că nu va conta nimic din ce faci. Oricum o să te înșele.

Încearcă să recunoști din timp bărbații ca aceștia, interesându-te de istoricul relațiilor lor anterioare. Dacaă este este un tipar, probabil că nu se va schimba doar pentru că îl iubești "cel mai bine".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod