Prima intalnire, intre succes si dezastru: 3 idei de evitat!

Fiorii primelor schimburi de mesaje sau ale primelor telefoane, mai ales in cazul celor care se cunosc pe site-urile de dating si matrimoniale pot fi cu usurinta stinsi daca prima intalnire este dezastruoasa. Ca sa stie la ce sa se astepte, femeile, in proportie de 67%, si barbatii, in proportie de 40%, cauta date despre partenerul lor pe Google, inainte de prima intrevedere, arata un sondaj al Sentimente.ro, liderul pe piata de matrimoniale din Romania.
Studiul mai arata ca 46% din femei si 49% din barbati urasc ideea unei prime intalniri la care sa fie prezente si rudele vreunuia dintre parteneri. In plus, ambele sexe isi doresc sa poata purta o conversatie cat mai placuta la prima intalnire, asa ca, daca ai de gand sa planifici o iesire in club, renunta la aceasta idee. 
 
Aproximativ 40% spun ca nu ar vrea sa se intalneasca in bar, club, la un concert sau orice alt loc galagios. Dorinta de intimitate si apropiere face insa ca persoanele care isi cauta dragostea online sa accepte chiar si o prima intalnire in pustietate: doar 13% din barbati si 23% din femei ar considera acest lucru nepotrivit, chiar ingrijorator. 

Studiul Sentimente.ro a mai aratat ca femeia care-si cauta pe internet sufletul pereche, a avut doua-cinci relatii, care au durat peste un an, pune pret pe etnie si religie atunci cand isi cauta un partener, si se simte increzatoare in ea insasi.
Ea nu are retinereri ca nu va fi placuta la o intalnire offline, chiar daca recunoaste ca singurul aspect asupra caruia are rezerve in a fi total sincera este varsta. 

Pe de alta parte, barbatul aflat in cautarea sufletului pereche este ceva mai experimentat, a avut peste cinci relatii cu o durata medie de un an. Spre deosebire de sexul opus, acesta este destul de nesigur la prima intalnire, avand chiar mai multe emotii decat partenera sa. Prefera sa nu dea detalii despre inaltime, tocmai pentru a nu dezamagi. 

Ce este cel mai important lucru este insa ca, atat femeile (90%), cat si barbatii (83%) isi doresc sa gaseasca online un partener la care sa vina seara acasa.
Doar 7% isi doresc sa gaseasca un partener pentru distractie si 6% din barbati si mai putin de 1% din femei vor doar o aventura de-o noapte. 

Sondajul Sentimente.ro a fost desfasurat online, in perioada22 - 31 mai, pe un esantion de 10.856 de respondenti. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxanel pe 19 Iun 2013, 17:04
    hahahaha

    lololololol...ce de minciuni nevinovate....barbatii isi doresc un partener care sa vina seara acasa???lololololololololololololololololol...barbatii de pe astfel de site-uri majoritatea sunt intr-o relatie de vreun fel,casatoriti, divortati, aventurieri si nu vine nicicare cu flori cum apare in imaginea de mai suslololollololol

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod