O declaratie intr-un cadou

O declaratie intr-un cadou

Desi se spune ca nu este nevoie de o ocazie speciala pentru a-ti arata dragostea, Ziua Indragostitilor ofera prilejul celor care asteapta un moment special pentru a actiona sa o faca. Micile sau marile atentii sunt la indemana oricui prin magazine, pe Internet sau la targuri speciale. Nu in ultimul rand, pentru alegerea cadoului unicat pentru partenerul, prietenul, iubitul sau doar amicul nostru conteaza in primul rand imaginatia. Trebuie sa te gandesti bine cand si ce cumperi pentru a exprima exact ceea ce simti.


Harry Potter - Joc
Pret: 25,50 $
Magazinele de specialitate
Jucatorii iau rolul lui Harry Potter, care se inscrie la Hogwarts si porneste intr-o calatorie ce ii va dezvalui secretele propriilor sale puteri magice. In drumul sau, Harry va explora interioarele din Hogwarts si imprejurimile sale, va studia pentru a deveni vrajitor, va invata Quidditch (Vaj-Hat), va aduna obiecte pentru a rezolva puzzle-uri si va interactiona cu memorabilele personaje din lumea magica creata de J.
K. Rowling.





La targul de cadouri de la Sala Dalles, prilejuit de Sfantul Valentin, oferta este pentru toate buzunarele. Am mai selectat pentru tine alte cateva cadouri pe care le poti achizitiona de aici:
Canute in forma de inimioare - 70.000 lei
Alte cani, in forme si culori haioase - 79.000 lei
Vaza din sticla in forma de inimioara - 70.000 lei
Vazute in culori pale de dimensiuni mijlocii - intre 160.000 - 190.000 lei
Halate de baie - 550.000 lei
Uleiuri aromatizante - 105.000 lei sticluta
Betisoare parfumate - 4.000 lei/bucata

Pentru ca cina sa fie romantica este nevoie de un vin bun, rosu sau alb, dupa preferinte.
Si nici alergatura nu este prea mare, deoarece vinul pe care vi-l recomandam se gaseste la orice supermarket care se respecta. Vinul "Sec de murfatlar" alb, care este un Sauvignion Blanc, costa 50.000 lei, dar trebuie cumparat din timp, deoarece se serveste rece ca aperitiv. Merge insa si la salate sau preparate din peste.
Vinul "Sec de Murfatlar" rosu, un Cabernet Sauvignion, costa 50.000 si se serveste la temperatura camerei cu specialitati din carne bine preparata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod