Te-am vazut, mi-ai placut

Vedetele nu sunt cu nimic diferite fata de cuplurile obisnuite cand vine vorba de gasirea perechii potrivite. Poate ca uneori mediul in care se cunosc este diferit - studiouri de filmari sau petreceri sofisticate, la Hollywood - dar de cele mai multe ori povestile lor de dragoste incep in cluburi sau la concerte. Chiar si in cazul starurilor, intalnirea "jumatatii" este un lucru care tine de sansa.

Courtney Cox Arquette si David Arquette
S-au cunoscut in 1996, la filmarile pentru "Scream" dar nu a fost chiar dragoste la prima vedere.
Chiar daca a existat "scanteia", lui Cox, 37 de ani, i-a trebuit ceva timp pana cand sa raspunda avansurilor actualului sau sot, David (30 de ani), poate si din cauza imaginii lui de baiat rau. Dar, un an mai tarziu, pe platoul de filmare pentru "Scream 2", s-a infiripat intre ei o frumoasa poveste de dragoste. S-au casatorit in San Francisco, in 1999 si acum locuiesc impreuna in Malibu.

Lisa Kudrow si Michel Stern
Faptul ca a avut o colega de camera cu un gust deosebit la barbati a ajutat-o pe Lisa Kudrow (38 de ani) sa isi gaseasca dragostea.
Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Michel Stern (44 de ani), care are o cariera in publicitate, se intalnea cu amica si colega de camera a Lisei. Cativa ani mai tarziu, dupa ce relatia lor sfarsise de mult, Lisa si Michel s-au reintalnit la o petrecere in Los Angeles, moment din care nici nu s-au mai despartit. In 1995 s-au casatorit si, in 1998, a venit pe lume primul lor copil, Julian.

Madonna si Guy Ritchie
A plecat la cina si a iesit cu un sot. Sau ceva pe aproape. Madonna l-a cunoscut pe Guy Ritchie la o masa data de sotia lui Sting, Trudie Styler, in 1998.
De atunci, cantareata a fost scoasa de noul sau iubit la toate petrecerile si prin cele mai sofisticate baruri din Londra. Cei doi s-au casatorit in decembrie 2000.

Rebecca Romijn-Stamos si John Stamos
John Stamos, starul din serialul "Full House", spune ca a stiut, din momentul in care a vazut-o pentru prima oara pe Rebecca, la un spectacol de moda din New York, in 1994, ca va fi pentru totdeauna indragostit de ea. "A fost, fara indoiala, dragoste la prima vedere", declara el presei la cateva luni dupa ce s-au casatorit, in 1998.
Acelasi lucru se pare ca a simtit si Rebecca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod