Ai un iubit nou? 5 lucruri pe care să NU le faci acum dacă îți dorești o relație sănătoasă

Formați un cuplu de puțin timp, dar simți că este o relație în care vrei să investești și pe care îți dorești să o transformi în ceva serios. O relație sănătoasă are nevoie de efort constant din partea ambilor parteneri. Totuși, înainte de toate, ea trebuie să fie fondată pe un set de principii sănătoase.
Cu alte cuvinte, dinamica formată la început este extrem de importantă și poate influența puternic modul în care relația voastră se dezvoltă în timp. De aceea, este esențial să pui bazele corecte.
 
Iată 5 lucruri pe care să NU le faci dacă îți dorești să construiești o relație sănătoasă!
 

 
1. Nu intra prea repede în discuții despre fostele relații

 
 
Știm la ce te gândești. Bineînțeles că trecutul poate fi foarte relevant de discutat. Experiențele anterioare vă pot ajuta pe amândoi să nu mai repetați anumite greșeli.
 
Cu toate acestea, în faza incipientă a unei relații, este indicat să eviți cu desăvârșire discuțiile foarte complexe și detaliate despre foștii voștri parteneri.
Acestea pot provoca tot felul de gânduri intruzive, anxietate, sentimentul de amenințare sau concluzii de tipul „X era mai bun(a) decât mine, acum trebuie să demonstrez că și eu pot”.
Toxic și complet inutil!
 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod