Horoscop 7 decembrie: Se risipesc norii de pe cer pentru Scorpioni

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

Berbec 

Ai o energie debordantă azi și nimic nu pare să îți strice starea. Ba chiar ești o binecuvântare pentru cei din jur, care se vor molipsi și ei de la tine.
 

Taur 

 
E o zi în care ai vrea doar să stai în casă, să nu vorbești cu nimeni și să nu vezi pe nimeni. Dacă poți, acordă-ți această zi în care să stai să-ți auzi gândurile!
 

Gemeni 

 
Ai, din nou, discuții aprinse cu cineva din familie pe probleme vechi și, deși știi că certurile nu rezolvă nimic, tot nu te poți abține.
Încearcă să eviți aceste subiecte, nu aduc nimic bun!
 

Rac 

 
Ții foarte mult la prietenii tăi și de aceea, când unul dintre ei se îndepărtează, o iei personal și tinzi să crezi că ai greșit tu cu ceva. Nu e vina ta, dă-i timp și lucrurile se vor clarifica.
 

Leu 

 
Ai o zi ca un carusel, în care urci dimineață și mai cobori seara. Ești implicat/ă în multe proiecte la job și reușești să le duci pe toate. Seara te va găsi în compania prietenilor apropiați.
 

Fecioară 

 
Una dintre relațiile tale din trecut nu-ți dă pace.
Fie că e vorba despre planul profesional, fie că este cel personal, lucrurile nerezolvate din trecut apar acum la suprafață. Ia-le ușor!
 

Balanță 

 
Apare în plan o călătorie în interes de serviciu și asta te nemulțumește peste măsură. Încearcă să vezi și părțile bune, din moment ce nu poți schimba, oricum, nimic.
 

Scorpion 

 
Ai o întâlnire importantă azi și lucrurile ies mai bine decât te așteptai. Pe viitor, norii par să părăsească cerul tău și să-ți iasă totul exact așa cum ți-ai plănuit.
 

Săgetător 

 
Te vei bucura de compania prietenilor azi.
E minunat să vezi că, deși nu v-ați mai văzut de foarte mult timp, relația voastră nu s-a schimbat cu nimic. Aceștia sunt oamenii care contează!
 

Capricorn 

 
Treci prin momente dificile și vrei să ceri ajutor celor din jur, dar nu te poate ajuta nimeni, din păcate. Va trebui să te ocupi singur de anumite aspecte. Ai încredere în forțele tale, vei reuși!
 

Vărsător 

 
Ai parte de surprize din partea celor dragi azi. E un moment important pentru tine, iar cei dragi își amintesc asta.
Nu e nimic mai plăcut decât să vezi că ești important/ă pentru ei!
 

Pești 

 
Ai o zi încărcată din punct de vedere social. Stilul tău de socializare te va duce azi pe culmile succesului. Carisma și simțul umorului vor juca un rol foarte important. 
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod