Veveriţa albă, o apariţie ciudată - FOTO

Simpaticele animăluţe roşcate cu coada stufoasă ne încântă de fiecare dată când îşi fac apariţia prin grădini sau pe aleile parcurilor, în căutare de hrană. Dar cine a mai văzut o veveriţă albă?
Un englez a reuşit să facă nişte fotografii uimitoare. El a surprins într-un parc o veveriţă albinoasă, o specie rară. Micul mamifer care are o mutaţie genetică rară nu este la fel de încântător ca suratele lui obişnuite, semănând mai degrabă cu un şoarece - doar coada bogată îl trage înapoi spre familia veveriţelor.

Tim Clifton, din Sussex, a reuşit să fotografieze această specie în parcul din Hastings. Când a văzut prima oară această vietate, nu şi-a dat seama la început ce ar putea fi.
Apoi când veveriţa s-a apropiat de el, cerşind parcă hrană, aşa cum fac veveriţele de obicei, Tim a făcut câteva poze şi şi-a dat seama că este o veveriţă albă, relatează Bored Panda.

"Când am văzut-o, nu-mi venea să cred. Era destul de mare. M-am aşezat pe bancă şi ea a venit spre mine. Se uita la mine şi parcă-mi spunea: <<Ai ceva pentru mine, domnule?>>"
, a povestit autorul imaginilor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod