Vocea României: Cine este Loredana Ciobotaru, fata de care s-a îndrăgostit Smiley - VIDEO

Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Vocea României“, difuzată marţi seară, la Pro TV, a iscat o adevărată bătălie între Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga şi Loredana Groza pe concurenta Loredana Ciobotaru.

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Tulcea a interpretat piesa „One“, a formaţiei U2, reuşind să-i facă pe toţi antrenorii să întoarcă scaunele spre ea.

Smiley a fost de-a dreptul vrăjit de Loredana Ciobotaru, însă frumuseţea ei nu a fost trecută cu vederea nici de ceilalţi antrenori. Datorită vocii şi frumuseţii ei, tânăra l-a făcut pe Marius Moga să vorbească mai mult ca niciodată şi să afirme că îi place fata.

„Niciodată n-a vorbit mai mult ăsta, de 10 minute tot vorbeşte“, a spus Horia Brenciu, referindu-se la Moga.

Loredana s-a simţit însă atrasă de Smiley, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional şi vorbeşti foarte frumos“, a spus antrenorul de la „Vocea României“. Chimia dintre ei a fost evidentă, iar tânăra a ales să meargă în echipa lui Smiley. „De acasă am plecat cu ceva. Şi de mai mult timp caut acel ceva. Eu simt şi o să-l aleg pe Smiley“, a afirmat Loredana.

Evident, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu nu au ratat ocazia de a face glume pe seama lui Smiley. „Smiley e îndrăgostit. Pardon...emoţionat“, a spus Bartoş, care a fost completat şi de Brenciu.
„Cred că voi doi veţi depăşi relaţia profesională. Dacă eu nu voi câştiga pentru că am pierdut-o pe Loredana şi Smiley se va căsători, va fi plăcerea mea. Aplauze pentru dragoste. Pot să fiu naşul tău“, a spus acesta.



Răspunsul lui Smiley nu a întârziat însă să apară. „Respir mai greu, îmi bate inima mai tare. Mai ales când este aşa frumoasă“, a afirmat cântăreţul.

Povestea Loredanei este una emoţionantă, ea având o copilărie tristă. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul şi era agresiv, iar pentru tânără muzica a fost un refugiu.

„Părinţii mei sunt despărţiţi acum. Când eram mică am fost în camera lor, le-am cântat ceva, dar pe tatăl meu l-a bufnit râsul şi mi-a spus că voi ajunge să cânt la uşa cantinei. Auzind acest lucru, mi s-a dărâmat tot Universul“, a spus Loredana Ciobotaru.

Tânăra care a terminat „Colegiul Economic Delta Dunării“ din Tulcea a afirmat însă că acest lucru a ambiţionat-o mai mult. Mai mult, ea afirmă că muzica este o stare, care trebuie să se identifice cu ceea ce are fiecare în suflet. „În urmă cu o săptămână am avut un accident de maşină.
Cred că m-am născut a doua oară“
, a încheiat tânăra din Tulcea.

Loredana Ciobotaru a cântat în trecut alături de Vlad Miriţă, dar a fost prezentă şi la festivaluri precum cel de la Mamaia. În prezent, ea este membră în formaţia „Life on Mars“, înfiinţată în anul 2010.



(iulian.ioncea@imedia.ro)
4 Octombrie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miruna pe 5 Oct 2012, 14:39
    Piele de gaina

    Mi s-a facut pielea de gaina cand am ascultat-o pe aceasta fata , iar subiectul acestei stiri m-a facut sa ma simt happy :D:D:D

    4
    3

  • aceeasi diana, mama omida pe 4 Oct 2012, 21:42
    :))))

    intr-adevar, o depaseste cu mult si pe stafidita prefacuta de fosta prietena a lui moga.. nu mai stiu cum o cheama pe materialista.. blonda care saliva la banica. in fine, poate visa moga la ea, nu s-ar uita la el.

    3
    4

  • diana aka "mama omida" pe 4 Oct 2012, 21:34
    vise, vise....

    smiley si-ar lua papucii de la loredana (dupa un timp), sa nu mai viseze. nu pare o persoana fara caracter ca si celelate foste prietene ale lui... poate sa viseze in continuare.... nici macar nu arata a barbat ci a m a i mutoi, un smiley :))))

    3
    11

  • Adriana pe 4 Oct 2012, 14:04
    :)))

    Da, Loredana e frumoasa , ar face pereche frumoasa cu Smiley.....decat cu Sore.

    10
    4

  • aurelia pe 4 Oct 2012, 12:13
    loredana

    bravo loredanei care are o voce de aur ?este si frumoasa ,si arata si bine?

    9
    2

  • onutta21 pe 4 Oct 2012, 11:46
    :P

    adevarul este ca are voce , este frumoasa , arata bine .....:P

    16
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod