Hollywood: Top 7 sfaturi de amor de la vedete pentru o relaţie de succes

Au relaţii de invidiat, care par fără cusur. Cum reuşesc să păstreze dragostea şi armonia în cuplu în ciuda tensiunii aduse de faimă? Iată 7 sfaturi pe care ţi le oferă vedetele preferate pentru o relaţie de lungă durată.
1 din 8

Angelina Jolie

Are o familie frumoasă şi un iubit care o soarbe din priviri. Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2005, după ce actorul a divorţat de Jennifer Aniston. Care este secretul unei relaţii de lungă durată? "Nu cred că fidelitatea este esenţială într-o relaţie," este de părere Angelina. "Este mai rău să-ţi părăseşti partenerul şi apoi să-l vorbeşti de rău. Toate problemele trebuie rezolvate între patru ochi, acasă."
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gormozus3 pe 5 Oct 2012, 13:32
    Angelica si amorul

    As dori-o si eu consultant in amor pe Angelica.

    0
    0

  • cami pe 4 Oct 2012, 22:42
    subscriu

    total de acord cu tine elena! gandim la fel :) din pacate asta si e adevarul. in plus, dc nu sunt in top si barbati cu sfaturi? e?

    0
    0

  • Elena pe 4 Oct 2012, 09:32
    Opinia mea!

    Garner si Aniston sunt singurele care au dreptate! LENEA si dorinta femeii de a perfecta sau "repara" partenerul sunt singurele adevarate. LENEA afecteaza relatia, intrucat EL e programat doar sa manance si sa-si satisfaca un hobby. Placerea sexuala cere truda, tata ! Si la sex se munceste pe rupte, or EL, prefera Somnul, TV, PC si Fotbalul, unde sta doar si nu trage in plug. Asa se explica de ce a proliferat moda cu "slujit la barbatia lui", ca sa stea, tata, si sa nu faca nimic; daca s-ar putea, chiar in pozitia cu fata-n sus, culcat, iar EA, "sclava" sa-i iasa ochii! Relativ la "reparat", iarasi e adevarat, caci, si daca moare partenera, EL tot asa ramane! Cu paliativul "sa-l iubesti si sa faci tot posibilul sa fie EL - FERICIT, nu sunt de acord; nu e corect, cinstit si democratic, adica TU, FEMEIA, "sa tot uzi floarea, iar ea nu vrea sa creasca"! NU! Asa ceva NU ! Este o parere ! Parerea mea despre aceasta tema : O relatie rezista, numai si numai daca cei doi, care - in start - sunt indragostiti lulea - , se si respecta si, chiar daca sentimentele - in timp - , se mai "asaza" si din cauza vicisitudinilor vietii, romantismul se dilueaza, insa, daca raman respectul, camaraderia, empatia si altruismul, nici nu mai e nevoie de indragosteala din start ! Amorul, oricum isi are "spatiul de emisie", cata vreme - biblic si ancestral - este"Programat" si inclus in suita necesitatilor umane, dupa aer, apa, siguranta, comunicare si alimentatie.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod