Vlad Corbeanu: „Pazea! Mutu are caine rau!“

In buna traditie a Presedintilor de Stat, prezidentiabilul Mutu, alias Vlad Corbeanu din show-ul “DISCOTE-K”, si-a cumparat si el un patruped, care sa il insoteasca la sedintele foto si in plimbarile lungi prin gradina Palatului Cotroceni.

“Mutu avea nevoie de caine de paza, nu? Nu numai de interpret si sustinatori. Ma pregatesc, vor incepe atacurile! Ii avertizez pe toti cei care vor sa atenteze la integritatea mea fizica: Pazea! Mutu are caine rau!”, a glumit Vlad Corbeanu.

In urma cu doua saptamani, actorul Vlad Corbeanu, alias Mutu din show-ul de comedie “DISCOTE-K”, care se va difuza din 13 septembrie, la Kanal D,  si-a cumparat un catel, in varsta de aproape 2 luni. Patrupedul, din rasa Cane Corso, a devenit rapid central atentiei actorului.

Acesta ii tolereaza nazbatiile si ii iarta si insistentele matinale, cand Noel, asa cum a fost catelul botezat,  isi cere insistent dreptul sa iasa din casa.



“Noel  imi face program! Imi da trezirea dimineata, la ora 7.00, trage de mine, de papucii mei, roade tot ce-i iese in cale! Am grija de el ca de un copil, ii dau sa manance la ore fixe, il menajez cand face pipi pe covor, pe canapea”, a spus Vlad Corbeanu despre simpaticul patruped.

Vlad Corbeanu ii da viata personajului Mutu, din show-ul de comedie “DISCOTE-K”, care va debuta pe 13 septembrie, la ora 21.30, la Kanal D.

Actorul a intrat si in pielea candidatului la alegerile prezidentiale Mutu,  care si-a propus sa salveze tara prin ras. A colindat toata vara litoralul si si-a facut cunoscuta platforma program, alaturi de partidul sau, DISCOTE-K.

29 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod