VIDEO Pavel Bartoș şi Cabral colindă pentru copiii săraci din România

Pavel Bartoș, Cabral, Oana Cuzino, Daniela Nane, Adrian Nour și Trio Zamfirescu se alătură campaniei „Colindător de Viitor” inițiată de Fundația World Vision România pentru a susţine programul de dezvoltare comunitară Donator de Viitor.

Lansat în octombrie 2013 ca proiect pilot în judeţul Dolj, programul se extinde în acest moment în toate judeţele în care World Vision își desfăşoară activitatea – Vaslui, Vâlcea, Cluj şi Ialomiţa, venind astfel în sprijinul copiilor români din mediul rural, acolo unde riscul de sărăcie este de trei ori mai mare decât în mediul urban.

Concret, Pavel Bartoș, Cabral, Oana Cuzino, Daniela Nane, Adrian Nour și Trio Zamfirescu cânta câte un colind special adaptat pentru această campanie, aratând tuturor românilor că fiecare copil, indiferent că locuiește la țară sau la oraș, are nevoie de șanse egale în viață, iar cu sprijinul potrivit, orice copil poate avea viitorul pe care și-l dorește.

În prag de Sărbători vedetele vor încuraja românii să ajute acești copii, devenind donatori pentru ei, și astfel să contribuie la un viitor mai bun pentru aceștia.

Până în prezent World Vision România are o comunitate de aproape 700 de donatori individuali şi își propune să obțină 1.000 până la sfârșitul anului.

„Atunci când se naşte un copil el aşteaptă să fie iubit, să fie protejat şi toţi cei dragi lui să fie aproape de el, iar atunci când vin sărbătoriile, Moş Crăciun să vină şi la el cu daruri. Asta înseamnă o copilărie normală la care orice copil are dreptul! Din păcate sunt atât de mulţi copii care nu au parte de aşa ceva! Din fericire suntem noi, cei din jurul lor, care putem schimba câte ceva ca lor să le fie mai bine. De aceea am decis să mă implic în această campanie.
Ştiu cât de mult înseamnă pentru ei un zâmbet, o strângere în braţe şi venirea lui Moş Crăciun, asta pentru că şi eu am fost copil, iar acum sunt tată şi chiar cred în Moş Crăciun. Ştiu bine că şi voi credeţi în Moş Crăciun, aşa că vă aşteptam alături de noi”
, a declarat Pavel Bartoș, gazda emisiunii Vocea României de la Pro TV.

„De multe ori din fața televizorului lucrurile nu par să fie așa grave în România. De multe ori, de pe canapea, copiii României care n-au ce mânca sau n-au unde dormi, nu se văd, ei nu există.
Sau cel puțin ne prefacem că această problemă nu este a noastră, când de fapt știm foarte bine că cei mici sunt responsabilitatea noastră, a tuturor. Trebuie să ne asigurăm că au ce mânca, unde dormi și că nu-și irosesc copilăria atât de prețioasă. Cred că fiecare dintre noi poate ajuta într-un fel sau altul. Trebuie doar să vrei”
, a declarat Cabral Ibacka, gazda emisiunii „Microfoniștii” de la Pro FM.

4 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod