VIDEO Fanii lui Pablo Alboran au organizat un flashmob in cinstea sosirii artistului

Peste 100 de fani din Romania ai lui Pablo Alboran, considerat fenomenul muzicii spaniole, au dansat in ploaie pe piesele lui sambata, in Parcul Herastrau, intr-un flashmob extraordinar organizat in cinstea venirii artistului.

“Alboranistii”, asa cum s-au autointitulat cei care-l iubesc pe artistul Pablo Alboran, au sfidat ploaia si vantul din Bucuresti si au dansat pe piesele celui mai vandut artist al ultimilor 4 ani in Spania, Portugalia si America Latina, pentru a-i arata cat de fericiti sunt de venirea lui pentru prima data in Romania, la invitatia VreauBilet, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Wilmark, el insusi admirator al muzicii lui Pablo Alboran, a realizat coregrafia pentru flashmobul din Herastrau: “Imi place foarte mult muzica lui Pablo Alboran si de aceea am ales sa realizez coregrafia pentru acest flashmob, la care au participat, pe langa reprezentantii fan cluburilor Alboran si zeci de dansatori de la scolile de dans din Bucuresti”, spune binecunoscutul coregraf care a deschis prima scoala de dansuri latino din Romania.

Dansatorilor de la “Wilmark Dance Academy”, “Mania Latina”, “Pasion del Baile”, “Oportunidad escuela de baile”, “Salsa Veneno” si “Salsa Factory” li s-au adaugat membrii fan cluburilor Alboran din Romania, dar si copii si adolescenti.



“Solamente tu”, “Perdoname” si “Vivela” au fost cele trei melodii alese pentru flashmob de fanii celui considerat un adevarat fenomen pop - Pablo Alboran care la numai 25 de ani a castigat 30 de discuri de platina in intreaga Europa. Flashmob-ul Pablo Alboran din parcul Herastrau a fost organizat de fan cluburile cantaretului spaniol si de www.calatoriaperfecta.ro.

Impresionati de mobilizarea atator tineri, care nu au fost descurajati de ploaia torentiala si au tinut sa-si exprime prin muzica si dans admiratia pentru cantaretul spaniol, organizatorii concertului Pablo Alboran, VreauBilet, au decis sa acorde o reducere de 20% la achizitionarea biletelor oricui isi doreste sa-l vada pe artist in primul lui concert organizat in Romania.

Biletele la concertul mult asteptat al lui Pablo Alboran din 27 mai, de la Sala Palatului, se pot cumpara online de pe vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.


20 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod