Video Angelina Jolie. Cum arăta în perioada întunecată de droguri

Lupta cu dependenţa de cocaină şi heroină din tinereţea frumoasei actriţe nu mai este de multă vreme un secret. Însă un videoclip de 16 minute făcut public recent ne arată o Angelina Jolie greu de recunoscut, într-o stare deplorabilă din cauza consumului de droguri.

Confuză şi agitată, cu unghiile murdare, cu ochii încercănaţi şi cu răni pe braţ, vedeta este total diferită de femeia care a fost desemnată drept cea mai sexy actriţă de la Hollywood. Videoclipul a fost filmat în anii '90 de Franklin Meyer, fost condamnat la închisoare, şi distribuitorul de droguri al interpretei din "Maleficent" timp de mai mulţi ani.

Într-o stare vizibil alterată de droguri, actriţa, care pe atunci avea 22 de ani, vorbeşte la telefon cu tatăl ei, actorul Jon Voight.

Imaginile au fost publicate marţi de "The National Enquirer".

Dealerul de droguri a povestit că a înregistrat materialul cu permisiunea lui Jolie, în anul 1999, după ce ea îl chemase la casa ei din Manhattan pentru a-i aduce heroină şi cocaină. Apartamentul în care a fost facută filmarea pare dezordonat şi plin de pungi de gunoi.

Potrivit lui Meyer, Jolie a fost clienta lui pentru mai mulţi ani. "Îi vindeam heroină şi cocaină. Într-o zi m-a sunat şi mi-a spus să trec pe la ea.
Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri", a declarat el pentru The National Enquirer. "În perioada aceea tocmai îmi cumpărasem o cameră video şi am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile şi apoi mi-a dat banii", a adăugat Meyer care a povestit că a filmat-o pe actriţă în timp ce discuta cu tatăl ei, actorul Jon Voight, despre fratele ei, James, şi mama sa moartă, Marcheline Bertrand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod