Viciul, mai puternic decât iubirea: Ben Affleck şi-a jucat mariajul la ruletă şi a pierdut

Cei doi actori vor împărţi custodia copiilor lor


Mulţi au putut observa că actorii petreceau tot mai mult timp separaţi. Pe 3 mai, Ben Affleck a fost văzut jucând poker în Las Vegas, timp de mai multe ore, relatează Daily Mail. Pe 14 mai, în zori, el juca la ruletă într-un cazinou din "Oraşul Păcatelor", în timp ce soţia lui se afla la New York, iar presa a tras concluzia că el şi-a lăsat copiii cu o bonă.

Atracţia lui Affleck pentru jocurile de noroc a ieşit la iveală anul trecut, când el a primit interdicţia de a juca blackjack în Las Vegas.

Într-un interviu pentru Details magazine, actorul a negat zvonurile potrivit cărora ar fi dependent de jocuri de noroc.

După o îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştricomunicatul emis de cei doi actori
Pe 17 aprilie, Affleck a călătorit singur în Canada, fără să poarte verigheta. În iunie, cei doi actori au apărut însă împreună de mai multe ori, alături de copiii lor, chiar dacă sursele citate de New York Post susţineau că ei s-au despărţit în secret de şase luni.
Cei doi actori au fost văzuţi ultima oară împreună pe 14 iunie, când toată familia a mers la piaţă, în Pacific Palisades.

Deşi a locuit mai mult în hoteluri în ultimul timp, Ben intenţionează să locuiască la domiciliul din Brentwood pentru a fi aproape de copii, dar nu va împărit casa cu soţia lui, în vârstă de 43 de ani. "Ei vor să împartă custodia şi să-şi crească copiii cu rândul", a spus o sursă citată de Daily Mail.

Potrivit tabloidului online american TMZ, cei doi actori vor dezbate partajul averii estimate la 150 de milioane de dolari prin intermediul unui mediator şi a managerilor lor.
Site-ul citat scrie, de asemenea, că starurile nu au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători, în 2005, dar fiecăruia îi va reveni aproximativ jumătate din avere, ceea ce înseamnă că Jennifer nu va avea nevoie de sprijinul financiar al soţului ei.

Faptul că au apucat să aniverseze zece ani de căsnicie reprezintă un avantaj pentru Jennfier Garner, întrucât în asemenea situaţii instanţa acordă soţiei un sprijin financiar mai mare, pe baza duratei mai mari a mariajului, însă actriţa nu va solicita ajutorul lui Ben, scrie TMZ.
Cei doi deţin o fermă în Pacific Palisades, un apartament în Manhattan, o cabană de schi la Yellowstone Club în staţiunea Big Sky, din Montana, şi o proprietate de 34 de hectare în Hampton Island, lângă Savannah, în statul Georgia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod